Αρχική > Featured > Κέιτ Μίντλετον, Γουίλιαμ, Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι μαζί σε διαφήμιση για την ψυχική υγεία

Κέιτ Μίντλετον, Γουίλιαμ, Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι μαζί σε διαφήμιση για την ψυχική υγεία

Τα τέσσερα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται για τις τεταμένες μεταξύ τους σχέσεις, συνεργάστηκαν σε μια διαφήμιση που στόχο έχει να βοηθήσει τα άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Έτσι, Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Γουίλιαμ, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, γίνονται αφηγητές σε μια καμπάνια-πρωτοβουλία της οργάνωσης «Every Mind Matters» σε συνεργασία με το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) για την ψυχική υγεία.

Υπόκρουση στο βίντεο οι πριγκιπικές φωνές

Οι φωνές των Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι, Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ ακούγονται, ενώ εμείς βλέπουμε ασπρόμαυρες φωτογραφίες ανθρώπων που δίνουν τον αγώνα τους απέναντι στις ψυχικές ασθένειες.

Το βίντεο με τους Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι, Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μέλη της βασιλικής οικογένειας συμμετέχουν σε τηλεοπτική διαφήμιση. Σε αυτή συμμετέχουν οι ηθοποιοί Γκλεν Κλόουζ και Τζίλιαν Άντερσον, ο παλαίμαχος παίκτης του κρίκετ Φρέντι Φλίντοφ και η παρουσιάστρια Νταβίνα Μακόλ.

Πρώτος το λόγο παίρνει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος αναφέρει ότι εκατομμύρια άνθρωποι στη Βρετανία αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Στη συνέχεια, ο αδελφός του, πρίγκιπας Χάρι, μας λέει ότι αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα. «Αρκετοί άνθρωποι πιστεύουν πως δεν μπορεί να γίνει τίποτα», συμπληρώνει.

Στη συνέχεια μιλά η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία λέει: «Αυτή η εικασία είναι λανθασμένη», συμπληρώνοντας πως η οργάνωση «Every Mind Matters» μπορεί να δείξει απλούς τρόπους στον καθένα για να φροντίζει την ψυχική του υγεία.

Η Κέιτ Μίντλετον, τέλος, επισημαίνει ότι η οργάνωση μπορεί να προσφέρει διαδικτυακή βοήθεια σε όποιον έχει προβλήματα άγχους, θέμα με τον ύπνο ή επιθυμεί να φτιάξει τη διάθεσή του.