Και ποιος δεν εκτιμά ένα καθαρό και οργανωμένο νοικοκυριό που προσφέρει άνεση και σιγουριά; Τις ανάγκες μας αυτό το φθινόπωρο έρχεται να καλύψει η SANITAS που αποτελεί τη Νο1 μάρκα προϊόντων οικιακής χρήσης και μας τα κάνει #olapioapla.Ξεκινώντας από την κουζίνα, η SANITAS είναι ο ειδικός που εγγυάται, ότι τα τρόφιμά σας έρχονται σε επαφή με ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα. Σύμμαχος στο μαγείρεμα και στο ψήσιμο, στη μεταφορά και στην αποθήκευση τροφίμων, η SANITAS προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλών προδιαγραφών αντοχής και υγιεινής για κάθε ανάγκη στην κουζίνα.

Το πολυαγαπημένο Αλουμινόχαρτο SANITAS που εδώ και 53 χρόνια εμπιστεύεστε, το Αντικολλητικό Χαρτί Ψησίματος, η κλασσική & αγαπημένη Μεμβράνη, καθώς και η μεγάλη ποικιλία σε σακούλες τροφίμων και φαγητοδοχεία θα σας βοηθήσουν όπως πάντα να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και προστατευμένα.

Βολευτείτε με τα προϊόντα SANITAS TeflonΤΜ


Επιπλέον, η καινοτόμος σειρά SANITAS TeflonΤΜ με την επιφάνεια ψησίματος, την επιφάνεια προστασίας φούρνου, αλλά και τις σακούλες πολλαπλών χρήσεων για τοστιέρες & φρυγανιέρες ήρθε για να κάνει τις στιγμές στην κουζίνα ακόμα πιο εύκολες και ξέγνοιαστες.

Προχωρώντας στη μεταφορά των απορριμμάτων σας, οι σακούλες SANITAS είναι ιδανικές αφού είναι κατασκευασμένες από υλικά προηγμένης τεχνολογίας και εξαιρετικής αντοχής, προκειμένου να παραμείνουν άθικτες και να σας απαλλάξουν από το άγχος πιθανών οπών και σκισιμάτων.

Δοκιμάστε τις ULTRA STRONG (με άρωμα ή χωρίς) για επιπλέον ανθεκτικότητα, τις μικρές αρωματικές με χερούλια ή χωρίς για καλαθάκια μπάνιου και φυσικά τις Εasy-pack για μεγαλύτερη ευκολία στο κλείσιμο, αλλά και τη μεταφορά των αγορών σας. Μπορείτε να βρείτε κάθε είδος σακούλας που χρειάζεστε για το σπίτι σε όλα τα μεγέθη, παραμένοντας βέβαιοι ότι υπάρχει μία για κάθε ανάγκη σας.

Διατηρείτε όλες τις επιφάνειες αστραφτερές

Και φυσικά μην ξεχνάμε τα ποιοτικά και ανθεκτικά προϊόντα καθαρισμού της SANITAS, τα οποία θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το χώρο καθαρό και περιποιημένο.

Τα εξειδικευμένα σφουγγαράκια για την κουζίνα, για κεραμικές εστίες, ακόμα και για τοίχους θα σας βοηθήσουν να εξαφανίσετε και τους πιο επίμονους και δύσκολους λεκέδες. Το νέο σύστημα καθαρισμού SANITAS Dishmatic με την εργονομική λαβή του, καθώς και το αγαπημένο όλων συρματάκι με λαβή κάνει τον καθαρισμό των σκευών πιο εύκολο από ποτέ.

Με τη νέα σειρά σφουγγαριστρών της SANITAS θα καθαρίσετε σε βάθος κάθε δάπεδο, ενώ με τη σφουγγαρίστρα με 100% μικροΐνες και με τη νέα τεχνολογία Silver Ions που προστατεύουν από την ανάπτυξη βακτηριδίων, το σφουγγάρισμα θα γίνει πιο εύκολο από ποτέ!

Τέλος, με όποια δουλειά στο σπίτι και αν καταπιαστείτε, διαλέξτε τα γάντια SANITAS που σας ταιριάζουν περισσότερο και προστατέψτε τα χέρια σας!

από Ευγενία Κολοβού