Αρχική > TV > Κατέρρευσε στον αέρα εκπομπής η Αλίκη Κατσαβού- Με τον Φοίβο στο πλάι της

Κατέρρευσε στον αέρα εκπομπής η Αλίκη Κατσαβού- Με τον Φοίβο στο πλάι της

Η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, βγήκε στον αέρα του Happy Day και ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και την στήριξη που έδειξε όλες αυτές τις μέρες που ο αγαπημένος ηθοποιός έδινε τη μεγάλη μάχη.

«Ο λόγος που συγκεντρώνω τις δυνάμεις μου είναι για να ευχαριστήσω τον κόσμο γι’ αυτή την αγάπη του προς το πρόσωπο του Κώστα που έχει κάνει γενιές και γενιές να γελάνε. Διατήρησα την ελπίδα μου μέχρι το τέλος, μέχρι να μου ανακοινωθεί το τέλος, γιατί απέδειξε 20 μέρες τώρα τι γίγαντα ήταν και τι μάχη έδωσε. Ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή, ήταν η ζωή η ίδια. Αυτές τις μέρες μού έλεγε ότι ήθελε να βγει έξω. Του έλεγα πόσο τον αγαπάει ο κόσμος. Το ήξερε και μίλαγε για την αγάπη αυτή.  Δεν σκεφτόταν ποτέ τον θάνατο, ήξερε ότι κάπου μακριά παραμόνευε αλλά δεν τον αφορούσε. Τον αφορούσε να ζει, να δημιουργεί, να αγαπάει και να αγαπιέται», εξομολογήθηκε με λυγμούς η Αλίκη Κατσαβού.

«Αν δεν σε πειράζει, δεν έχω αντοχές μεγάλες και είναι ώρες κρίσιμες. Όταν θα ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες για την τελετή, να ξαναμιλήσουμε τότε», κατέληξε η Αλίκη Κατσαβού, ολοκληρώνοντας αυτή την επικοινωνία.