Αρχική > Celebrities > Η Κατερίνα Παπουτσάκη φωτογραφίζεται πιο σέξι από ποτέ για εξώφυλλο περιοδικού

Η Κατερίνα Παπουτσάκη φωτογραφίζεται πιο σέξι από ποτέ για εξώφυλλο περιοδικού

Λίγο πριν από το νέο έτος, η Κατερίνα Παπουτσάκη φωτογραφίζεται για το χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο του περιοδικού Down Town και εύχεται «Merry Sexy Christmas». Η ηθοποιός επιστρέφει πιο τολμηρή από ποτέ και μιλάει για όλους και όλα!

Μιλώντας για την εφηβική της ηλικία, η γοητευτική ηθοποιός αποκαλύπτει: «Μεγάλωσα στις πορείες, στις τοπικές, στη ΓΣΕΕ. Με τη γιαγιά μου, την Κατίνα τη Σμυρνιά. Με το ΠΑΣΟΚ, αργότερα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σινεμά πήγαινα και ερχόταν να με πάρει. Αυστηρή επιτήρηση. Θα έλεγα ότι ήμουν προστατευμένη και με πολλή αγάπη ως παιδί», ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στο πώς βίωσε το διαζύγιο των γονέων της:

«Πάρα το γεγονός ότι το διαζύγιο των γονιών μου ήταν δύσκολο και ζόρικο, δεν το αισθανθήκαμε. Νομίζω ότι το πιο βασικό για ένα παιδί είναι η αποδοχή. Πολλές πληγές προκαλούνται όταν δεν υπάρχει. Ευτυχώς εγώ δεν το έχω αυτό το παράπονο. Αλλά ήμουν πολύ μαντρωμένη».

Ερωτώμενη για τη δική της επανάσταση η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει: «Ήταν πολύ σύντομη η δική μου επανάσταση και δεν είχε να κάνει με τους γονείς μου. Έγινε στα 15, όταν ο πρώτος μου έρωτας με παράτησε στα κρύα του λουτρού. Και ήταν βέβαια και ο πρώτος και μοναδικός άντρας που με παράτησε. Αλλά ήταν δύσκολο να το δεχτώ. Τρία χρόνια πέρασαν για να κάνω σχέση».