Αρχική > Celebrities > Κατερίνα Καινούργιου: “Μου έλεγαν να πεθάνεις, να σε φάνε, να σε θάψουν”

Κατερίνα Καινούργιου: “Μου έλεγαν να πεθάνεις, να σε φάνε, να σε θάψουν”

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μίλησε χωρίς περιστροφές -όπως το συνηθίζει άλλωστε- και μεταξύ άλλων σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, όσον αφορά τα σχόλια που είχε κάνει για το κορεάτικο συγκρότημα BTS, αλλά και για την Κέιτλιν Τζένερ.

«Ήμουν σοκαρισμένη από όλες αυτές τις ιστορίες γι’ αυτό δεν έχω μιλήσει. Βεβαίως και ζήτησα συγγνώμη. Δεν γνώριζα το συγκρότημα… και γενικότερα έχω κατηγορηθεί εγώ για ρατσισμό; Μπορείς να με κατηγορήσεις για χίλια δυο, αλλά για ρατσισμό ποτέ. Και όσοι με γνωρίζουν καλά και μέσα από τις εκπομπές, σε καμία περίπτωση… Παίξαμε ένα συγκρότημα που δεν ήξερα, είπα την άποψή μου για κάποιες εικόνες που είδα και βγήκα ξαφνικά ρατσίστρια και δέχτηκα ένα bullying τρομερό.

“Ήθελαν να πεθάνω”

“Να πεθάνεις, να πάθεις, να σε κάνουν, να σε φάνε, να σε θάψουν”, ένας φανατισμός. Σχολιάστηκα για ρατσισμό και με άλλα περιστατικά που έγιναν στη συνέχεια που δεν είχα καμία τέτοια θέληση, σε καμία περίπτωση. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, τρανσέξουαλ… Ποτέ δεν έχω εκφραστεί ρατσιστικά. Παρόλο που μιλάω σωστά ελληνικά, κάτι μπορεί να χειρίστηκα λάθος. Αλλά προς θεού, δεν ήθελα να θίξω κανέναν», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.