Η κρίση έπληξε και την Βικτόρια Μπέκαμ η οποία τώρα είναι αναγκασμένη να κάνει… περικοπές από παντού, καθώς η Posh, η εταιρεία ρούχων που έχει, καταρρέει οικονομικά!Όπως διαβάζουμε σε δημοσιεύματα, το πρώην Spice Girl πρέπει να κάνει την καρδιά του πέτρα και να εγκαταλείψει πολλές από τις πανάκριβες συνήθειές της και να ζήσει σαν μία κοινή θνητή.

Ήδη μάλιστα δήλωσε ότι δεν μπορεί να πληρώνει προσωπικό σοφέρ και θα πρέπει είτε να οδηγεί μόνη της, είτε να χρησιμοποιεί ταξί για τις μετακινήσεις της. Σημειώστε επίσης πως από την εταιρεία έχει απομακρυνθεί τόσο η διευθύντρια επικοινωνίας όσο και η επικεφαλής δημοσίων σχέσεων, ενώ η 45χρονη σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ σκοπεύει να προχωρήσει και σε περικοπές μισθών.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η βρετανική Sun: «Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο για την Posh. Έχει ήδη απολυθεί ο σοφέρ και οδηγεί μόνη της… Η Βικτόρια είναι εξαντλημένη, αλλά έχει βάλει τα πάντα για να στήσει την αυτοκρατορία μόδας και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει χωρίς αγώνα».


Για την ιστορία, σημειώστε πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κατά καιρούς χρηματοδοτούσε την εταιρεία από το 2016. Ωστόσο τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό ότι η εταιρεία έχασε το 2018 12 εκατ. λίρες, ενώ οι απώλειες της φτάνουν στα 11 χρόνια λειτουργίας της τα 42 εκατ. λίρες.

από infowoman team