Αρχική > Featured > Κάνουμε sup για καλό σκοπό την πρώτη Κυριακή του Δεκέμβρη

Κάνουμε sup για καλό σκοπό την πρώτη Κυριακή του Δεκέμβρη

Την πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου 2-12-2018 μαζευόμαστε στις εγκαταστάσεις του ιστιοπλοϊκού ομίλου Πόρτο Ράφτη όπου θα σας μοιράσουμε γιορτινά σκουφάκια και μπλουζάκια για να μπούμε για τα καλά στο χριστουγεννιάτικο κλίμα και να γίνουμε οι Αϊ Βασίληδες της Κιβωτού του κόσμου.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα γινόμαστε μια μεγάλη γιορτινή παρέα και κάνοντας SUP συγκεντρώνουμε χρήματα για την κιβωτό του κόσμου.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν σε μια εκκίνηση και η διαδρομή θα λάβει χώρα στον όμορφο κόλπο του Πόρτο Ράφτη. Οι συμμετέχοντες θα πλεύσουν ανάμεσα στα νησάκια η διαδρομή θα είναι εύκολη για όλους και θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες. Στόχος μας είναι ο στίβος να βρίσκεται κοντά στην στεριά ώστε να μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν.
Είναι μια ευκαιρία να συνδυάσουμε την αγάπη μας για τη θάλασσα εξασκώντας το αγαπημένο μας σπορ στο κλίμα της πιο ωραίας εποχής του χρόνου.
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η σανίδα σου και καλή διάθεση για να περάσουμε μαζί ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό το οποίο θα έχει και καλό σκοπό, ραντεβού λοιπόν στις 12.00
Να είστε όλοι εκεί, χοχοχο
Πληροφορίες
Αλεξάνδρα Παπαγιαννάκου
6985020705
Alex.papagiannakou@gmail.com
Facebook: sup_port
Instagram : sup_port