Αρχική > Featured > Κάμερα ασφαλείας καταγράφει γυναίκα να κλέβει φόρεμα από μαγαζί στη Νέα Σμύρνη (βίντεο)

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει γυναίκα να κλέβει φόρεμα από μαγαζί στη Νέα Σμύρνη (βίντεο)

Άφωνοι έμειναν οι υπάλληλοι καταστήματος ρούχων στη Νέα Σμύρνη, βλέποντας το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, τη στιγμή που μια γυναίκα κλέβει ένα πανάκριβο φόρεμα, το κρύβει με απίστευτη δεξιοτεχνία και φεύγει ανενόχλητη δίχως να καταλάβει κανείς το παραμικρό.

Η γυναίκα έδειχνε αρχικά να κοιτάζει κάποια φορέματα χωρίς να κινήσει υποψίες. Την ώρα που η υπάλληλος εξυπηρετούσε μια άλλη πελάτισσα και δεν την έβλεπε, τότε ξεκρέμασε ένα φόρεμα αξίας 340 ευρώ, έριξε μια τελευταία ματιά γύρω της και μόλις κατάλαβε ότι δεν είναι αντιληπτή από κανέναν τότε το έκανε κουβάρι, σήκωσε το φόρεμα που φορούσε και το έβαλε ανάμεσα στα πόδια της!

Αμέσως μετά για να μην κινήσει άμεσα τις υποψίες των υπαλλήλων του μαγαζιού, πήρε την κρεμάστρα από εμφανές σημείο και την τοποθέτησε σε μη εμφανές σημείο. Λίγες ώρες μετά, στο κλείσιμο του καταστήματος διαπιστώθηκε ότι λείπει το συγκεκριμένο φόρεμα και από τις κάμερες ασφαλείας φάνηκε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα το είχε κλέψει με αυτό τον απίστευτο τρόπο.

Δείτε το βίντεο: