Αρχική > Featured > Ηθοποιός με σκλήρυνση κατά πλάκας εμφανίστηκε στα Όσκαρ με μπαστούνι (εικόνες)

Ηθοποιός με σκλήρυνση κατά πλάκας εμφανίστηκε στα Όσκαρ με μπαστούνι (εικόνες)

Η Σέλμα Μπλερ διέσχισε με θάρρος το κόκκινο χαλί στο πάρτι του Vanity Fair που ακολούθησε την χθεσινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Η ηθοποιός κρατούσε μπαστούνι στην πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη ότι διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η συγκίνηση της ηθοποιού

Με ένα πολύχρωμο στράπλες φόρεμα Ralph & Russo και ένα εκπληκτικό κολιέ με πολύτιμους λίθους, η Σέλμα Μπλερ πόζαρε φανερά συγκινημένη στον φωτογραφικό φακό: «Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρω να είμαι εδώ», ακούστηκε να λέει στους φωτογράφους για τη σκλήρυνση κατά πλάκας, μια νευρολογική νόσο του εγκεφάλου που επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Η 46χρονη ηθοποιός εξήγησε μέσω Instagram ότι το μπαστούνι, το οποίο έφερε στη λαβή το μονόγραμμά της και ένα ροζ διαμάντι, ήταν ειδική κατασκευή για την περίσταση.

Η Σέλμα Μπλερ αποκάλυψε για πρώτη φορά τον περασμένο Οκτώβριο ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και έχει μιλήσει αρκετές φορές ανοιχτά για τον αντίκτυπο που έχει η ασθένεια στη ζωή της: «Αντιμετωπίζω πολλές δυσκολίες, μερικές φορές χάνω την ισορροπία μου, πράγματα πέφτουν συνεχώς από τα χέρια μου, η μνήμη μου είναι ασθενής, αλλά εξακολουθώ να χαμογελάω και θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ».