Αρχική > Ομορφιά > Ήρθε η επανάσταση στο μανικιούρ! Λάμψη και διάρκεια σε 3 μόνο στάδια!

Ήρθε η επανάσταση στο μανικιούρ! Λάμψη και διάρκεια σε 3 μόνο στάδια!

OPI

Είχατε σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσατε να έχετε στα νύχια σας πλούσιο χρώμα, έντονη λάμψη και τη διάρκεια του Gel χωρίς τη χρήση λάμπας ή τη διαδικασία αφαίρεσης του ημιμόνιμου βερνικιού; Η OPI, καινοτόμος εταιρεία στο χώρο των βερνικιών, κάνει το όνειρό σας παραγματικότητα, παρουσιάζοντας το νέο σύστημα Infinite Shine, ένα τριπλό σύστημα βερνικιών για έντονη λάμψη και πλούσιο χρώμα που διαρκεί για 10 ημέρες!

isl78_g_thelatestandslatest

Το Infinite Shine καλύπτει κάθε γυναίκα που επιθυμεί το βερνίκι της να έχει τη λάμψη του gel, χρώματα που είναι στη μόδα και μοναδικές ονομασίες που χαρακτηρίζουν την OPI. Εφαρμόζεται και αφαιρείται όπως ένα κανονικό βερνίκι, εξασφαλίζοντας λάμψη και διάρκεια, μέχρι να το αφαιρέσεις!

Το Infinite Shine Fall ’16 περιλαμβάνει χρώματα που είναι στη μόδα: Made Your Look, Style Unlimited, The Latest and Slatest, Boyfriend Jeans, I Do it My Run-Way.

isl80_g_idoitmyrunway

Το Infinite Shine είναι ένα σύστημα βερνικιών σε 3 στάδια:

Αρχικά, εφαρμόστε τη βάση του Infinite Shine Primer (Βήμα 1) για προστασία του φυσικού νυχιού, αλλά και για την καλύτερη συγκόλληση και διάρκεια του χρώματος.

Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα από τα χρώματα (Βήμα 2) και εφαρμόστε δύο λεπτές στρώσεις. Οι αποχρώσεις έχουν πλούσια υφή και σύνθεση με έντονα χρωστικά για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ολοκληρώστε, με το Infinite Shine Gloss (Βήμα 3), που περιέχει πολυμερή στοιχεία του gel χωρίς να χρησιμοποιήσουμε ειδική λάμπα. Το Infinite Shine μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα με ασετόν, όπως το Expert Touch Nail Lacquer Remover, χωρίς τη διαδικασία αφαίρεσης του ημιμόνιμου.

isl77_g_styleunlimited

Όλα τα προϊόντα του Infinite Shine έχουν προηγμένη φόρμουλα σύνθεσης και κάθε βερνίκι έχει το ειδικά σχεδιασμένο πινέλο OPI’s exclusive ProWide™ Brush για άψογη εφαρμογή.

Διάθεση:

Από το Νοέμβριο 2016 θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών. Η OPI εγγυάται μόνο για τα είδη που έχουν αγοραστεί από επαγγελματικούς χώρους ομορφιάς και όχι από μη εξουσιοδοτημένα σημεία.