Ας αγκαλιάσουμε τις αλλαγές στη ζωή και το σώμα μας!

ας-αγκαλιάσουμε-τις-αλλαγές-στη-ζωή-κα

Εμείς οι γυναίκες ερχόμαστε αντιμέτωπες με κάθε είδους αλλαγές από την παιδική μας ηλικία. Αλλαγές που αφορούν το σώμα μας, την ψυχολογία μας και τη ζωή μας γενικότερα. Αυτές οι αλλαγές, μεγάλες και μικρές, επανακαθορίζουν διαρκώς τη ζωή μας, το ποιες είμαστε, αλλά και το ποιες θέλουμε να γίνουμε. Το πώς θα επιλέξουμε να σταθούμε απέναντι σ΄αυτές, επηρεάζει καθοριστικά το μέλλον μας. 

Η αγάπη προς τον εαυτό μας είναι η λέξη- κλειδί στη ζωή κάθε γυναίκας. Γιατί μόνο αν αγάπαμε τον εαυτό μας, θα αγκαλιάσουμε κάθε αλλαγή που αφορά το σώμα και τη ζωή μας, ακόμη και αν αυτή μας τρομάζει. Αυτή η αγάπη μάς δίνει δύναμη να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να αντιμετωπίσουμε τα πάντα, να υπερβούμε κάθε εμπόδιο και να κατακτήσουμε τους στόχους μας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. 

Μην ψάχνετε, λοιπόν, τον άνθρωπο που θα σας αλλάξει τη ζωή. Κάντε τον ίδιο τον εαυτό σας πρωταγωνιστή της ζωής σας. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας, αγκαλιάστε τις αλλαγές που συναντάτε στον δρόμο σας και κατακτήστε την κορυφή!

6 γνωστές Ελληνίδες μιλούν ανοιχτά για τις αλλαγές που συνάντησαν στην πορεία τους και εμπνέουν…

%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b6%cf%89%ce%ae-%ce%ba%ce%b10

Η εταιρεία Triumph θέλοντας να εμπνεύσει τις γυναίκες και να τους θυμίσει πόσο σημαντικό και ουσιαστικό είναι να φροντίζουν τον εαυτό τους, προσκάλεσε έξι γνωστές Ελληνίδες να μιλήσουν ανοιχτά για το πώς αντιμετώπισαν τις πιο σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους σε μια σειρά εμπνευστικών βίντεο-ομιλιών με τίτλο «Triumph Talks – Embrace Change».  

Στα πολύ ενδιαφέροντα αυτά βίντεο οι κυρίες Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Μπεκατώρου, Μυρτώ Κάζη, Ζέτα Δούκα, Τάμτα και Μάντη Περσάκη εξηγούν πώς με αυτοπεποίθηση, θάρρος και δύναμη κατάφεραν να αντιμετωπίσουν και ενσωματώσουν τις αλλαγές που συνάντησαν στην πορεία της ζωής τους. 

Στόχος τους; Να δώσουν τη σκυτάλη στις γυναίκες που θα τις παρακολουθήσουν να αντλήσουν έμπνευση από εκείνες, να αγαπήσουν τον εαυτό τους και να δώσουν τις δικές τους μάχες απέναντι σε κάθε πρόκληση!

Μπορεί ένα σουτιέν να «αγκαλιάσει» τις αλλαγές μας;

%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b6%cf%89%ce%ae-%ce%ba%ce%b12

Μπορεί ένα σουτιέν να συμβάλλει στην τόνωση της αυτοπεποίθησής μας; Μπορεί να αγκαλιάσει τις αλλαγές που επέρχονται με την πάροδο του χρόνου στο σώμα μιας γυναίκας; Η απάντηση, όσο κι αν ξαφνιάζει, είναι πως ναι, μπορεί, αρκεί να είναι «έξυπνο» και επαναστατικό! 

Η αλήθεια είναι πως εντυπωσιαστήκαμε με το Fit Smart από τη σειρά Design for Life της Triumph, ένα σουτιέν που έχει σχεδιαστεί για να διαμορφώνει και να διαμορφώνεται από την κάθε γυναίκα και το σώμα της, όσες αλλαγές κι αν έρθουν με το πέρασμα του χρόνου! Χάρη στη 4D καινοτομία του, το συγκεκριμένο σουτιέν, προσφέρει απόλυτη άνεση, προσαρμοστικότητα, ανύψωση και υποστήριξη, ενώ παράλληλα έχει τέλεια εφαρμογή  στο σώμα κάθε γυναίκας, στηρίζοντας και σμιλεύοντας το μπούστο της.

Δεν είναι τυχαίο που το Fit Smart αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τις έξι πολύ ενδιαφέρουσες εμπνευστικές βίντεο-ομιλίες με τίτλο «Triumph Talks – Embrace Change», καθώς για περισσότερα από 130 χρόνια η εταιρεία στηρίζει καθημερινά όλες τις γυναίκες και γιορτάζει μαζί τους κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή συνεχίζοντας να δημιουργεί εσώρουχα που παρέχουν λύσεις για κάθε μέγεθος και σωματότυπο!