Κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, ανήμερα της Γιορτής της Γυναίκας, τα επιτεύγματα των γυναικών τιμώνται σε όλο τον κόσμο. Φέτος, αυτή η μέρα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, σε μια εποχή που η ισότητα των φύλων είναι ψηλά στην ατζέντα με τα θέματα που απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Οι γυναίκες παγκοσμίως υποστηρίζουν τα δικαιώματά τους και απαιτούν αλλαγές. Και γιατί να μην το κάνουμε άλλωστε; Διαχειριζόμαστε επιτυχημένες επιχειρήσεις, φροντίζουμε για τις οικογένειες και τα παιδιά μας, επιλέγουμε τους συντρόφους μας. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οι γυναίκες μπορούν να είναι αληθινές με τον εαυτό τους και να επιλέγουν τον τρόπο με τον οποίο θα ζήσουν τη ζωή τους!

Για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Infowoman.gr ετοίμασε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τις αναγνώστριες του. Θέματα που αφορούν τα εργασιακά δικαιώματα των γυναικών και την ισότητα των ευκαιριών μεταξύ των δύο φύλων στην αγορά εργασίας, θέματα υγείας για να σας υπενθυμίσουμε ότι η πρόληψη είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας, προτάσεις εξόδου και θέματα ομορφιάς που αναδεικνύουν την ανάγκη για προσωπική φροντίδα -πρωτίστως για να αποκτήσουμε θετική ψυχολογία κι έπειτα για να είμαστε αρεστές στους γύρω μας.

Για το τέλος κρατήσαμε το καλύτερο: Με αφορμή τη Γιορτή της Γυναίκας, το Infowoman.gr χαρίζει πλούσια δώρα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς μας και πού ξέρετε, μπορεί να είστε κι εσείς ανάμεσα στις τυχερές αναγνώστριες!


Χρόνια μας Πολλά, κορίτσια!

από Μαρία Ιωαννάτου