Μια συνέντευξη γεμάτη ειλικρίνεια παραχώρησε η Τζούλια Ρόμπερτς στο βρετανικό «Harper’s Βazaar» με δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Η 49χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού το οποίο συνοδεύεται από τον τίτλο: «Τζούλια: Η γυναίκα πίσω από το χαμόγελο».

Μιλώντας στο περιοδικό, λοιπόν, η Τζούλια Ρόμπερτς δήλωσε ότι η γνωριμία με τον σύζυγό της τής άλλαξε τη ζωή, ότι άρχισε να γίνεται πιο επιλεκτική με τους ρόλους που δεχόταν να ενσαρκώσει και ότι η μητρότητα για εκείνη είναι πιο σημαντική από το να κάνει ταινίες.


Παραδέχτηκε, μάλιστα, ότι ήταν πολύ κακομαθημένη: “Ήμουν η προτεραιότητά μου, ένα εγωιστικό, κακομαθημένο παλιόπαιδο που πήγαινε από εδώ κι από εκεί γυρίζοντας ταινίες».

Όλα αυτά άλλαξαν όταν γνώρισε το σύζυγό της, Ντάνι Μόντερ:

«Στον Ντάνι βρήκα τον άνθρωπό μου. Όταν σκέφτομαι τι είναι αυτό που ορίζει και καθορίζει τη ζωή είναι αυτός. Χάρη στο Ντάνι η ζωή μου έχει νόημα», δηλώνει.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο 15 χρόνια και έχουν συνεργαστεί σε αρκετές ταινίες, όπως ο «Μεξικανός», “The Normal Heart” και “Secret in Their Eyes”, ενώ έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Τα τελευταία χρόνια, η αφοσίωση της Ρόμπερτς στην οικογένειά της την έχει κάνει να αποστασιοποιηθεί λίγο από την υποκριτική, χωρίς όμως η αγάπη του κόσμου απεναντί της έχει μειωθεί στο ελάχιστο.

«Αν έκανα πολύ λιγότερα, δεν θα ήμουν καν σε αυτή τη βιομηχανία», δήλωσε και συμπλήρωσε εμφατικά «Ελεγα στον άντρα μου τις προάλλες πως δεν έχω δουλέψει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο».

H Julia Roberts πρωταγωνίστρια σε τηλεοπτική σειρά!

Τι κάνουν o George Clooney και η Julia Roberts στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου;

«Lancôme Stars & Wonders» – Μια βραδιά αφιερωμένη στη Θηλυκότητα και την Ομορφιά

από sstrempa