Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης επιστρέφει στις 6 Οκτωβρίου και μας χαρίζει άφθονο γέλιο, με άλλο ένα απολαυστικό βίντεο από τους διοργανωτές του. Ο σύλλογος ΑΘΛΗ.Σ.Υ διοργανώνει για πέμπτη χρονιά φέτος τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης (21χλμ) και για 6η χρονιά τους παράλληλους αγώνες δρόμου 5χλμ – 10χλμ – 1000 μέτρων και 200 μέτρων ΑμεΑ στο Αρκαλοχώρι.Το ευφάνταστο σενάριο

Πρωταγωνιστές του σποτ δύο παιδιά 12 ετών, ο Αλέξης και ο Κυριάκος – ο Κυριάκος και ο Αλέξης. Η μαμά τους ξυπνάει για να πάρουν το πρωινό τους, αφού ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης ξεκινά και θα τρέξουν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Το δωμάτιο του Αλέξη με αφίσες του Τσε Γκεβάρα, του Μαρξ, του Φιντέλ Κάστρο και των αγαπημένων του ομάδων, του Παναθηναϊκού και της Λίβερπουλ. Το δωμάτιο του Κυριάκου με αφίσες του Ολυμπιακού, του Άνταμ Σμιθ, την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και μια αφίσα της Λίβερπουλ, καθώς η ομάδα αυτή είναι το μόνο πράγμα που ενώνει τα δύο αδέρφια.

Η μαμά έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρωινό, τα παιδιά κάθονται στο τραπέζι και αρχίζει διάλογος για το τρέξιμο και το σχολείο. Στο τέλος συζητούν για το διαγώνισμα που έχουν να γράψουν, με τον Κυριάκο να λέει ότι θα τον βοηθήσει η Φώφη, αφού… ο Πάνος και ο Σταύρος στο τελευταίο διαγώνισμα έγραψαν μονάδα!

Δείτε το βίντεο:


από Μαρία Ιωαννάτου