Η καθημερινή αστική κουζίνα της δεκαετίας του ’50 και του ’60 επανασυστήνεται στο κοινό της Αθήνας στο πιο κοσμοπολίτικο σημείο της πόλης. Ο Όμιλος Πανά σε συνεργασία με την ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της γαστρονομίας «Δειπνοσοφιστήριον» δημιούργησαν το εστιατόριο ILIOS στη στοά Σπυρομήλιου στο City Link.

Οι ξεχωριστές γεύσεις που συνθέτουν το μενού φέρουν την υπογραφή του Executive Chef Δημήτρη Σκαρμούτσου, πρωτοπόρου στην ανάδειξη τοπικών προϊόντων και συνταγών της ελληνικής γης. Την ιδιαίτερη ταυτότητα του εστιατορίου συμπληρώνουν τα μεγάλα φυτά στον εξωτερικό χώρο και οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες της σύγχρονης Αθήνας στους τοίχους.

Ο Σπύρος Πανάς με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στα εγκαίνια του ILIOS

Ζεστασιά, καθημερινή απλότητα και πρώτες ύλες επιλεγμένες κυρίως από μικρούς Έλληνες παραγωγούς διαμορφώνουν την ταυτότητα του νέου γευστικού προορισμού, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε συνταγές βγαλμένες από περασμένες δεκαετίες, εκτελεσμένες με σύγχρονη ματιά, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ, σε έναν ολοκαίνουργιο μαγευτικό χώρο.

Η Σμαράγδα Καρύδη στα εγκαίνια του ILIOS

Το εστιατόριο ILIOS υποδέχθηκε τους καλεσμένους του στο party εγκαινίων που έγινε στην πιο κοσμοπολίτικη στοά της Αθήνας, μεταξύ των οποίων άνθρωποι από τον χώρο των media και του θεάτρου, καθώς η στοά αποτελεί το στέκι πολλών ηθοποιών από τα γύρω θέατρα.

ILIOS Restaurant
Βουκουρεστίου 3, Αθήνα
Στοά Σπυρομήλιου & Στοά Βυζαντίου
Τηλ: 210 3211315

από Μαρία Ιωαννάτου