Το ελληνικό, φυσικό-φυτικό σαπούνι ελαιόλαδου με φύκια NATURE είναι ένα καλλυντικό σαπούνι με ήπια απολεπιστική δράση που διεγείρει την μικροκυκλοφορία, εξαλείφει τις τοξίνες και συμβάλλει στη βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας του σώματος.

Οι ευεργετικές ιδιότητες τους

Τα φύκια κάνουν φυσικό peeling βοηθώντας στην τόνωση και στην σύσφιξη, ενώ σε συνδυασμό με το ελαιόλαδο αυξάνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας αφήνοντάς την μοναδικά καθαρή, απαλή και λεία. Τα αγνά, φυσικά συστατικά του, το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση από τη σύγχρονη οικογένεια, ενώ είναι κατάλληλο για το σώμα (και τα χέρια) και φυσικά για όλους τους τύπους δέρματος.

Το καλλυντικό φυσικό-φυτικό σαπούνι ελαιόλαδου με φύκια NATURE παράγεται στην Ελλάδα και διατίθεται σε συσκευασίες 100gr μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.enature.gr αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (δίκτυο καταστημάτων MY MARKET, φαρμακεία κλπ.).


Η εταιρεία Nature Hellas Care Products έχει δημιουργήσει, σε συνεργασία με τα καλύτερα πιστοποιημένα ελληνικά εργαστήρια παραγωγής προϊόντων περιποίησης, τα πιο αγνά ελληνικά φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών και περιποίησης σώματος, χρησιμοποιώντας βιολογικά και φυσικά εκχυλίσματα των πιο δραστικών συστατικών της φύσης.

Τα συστατικά των φυσικών προϊόντων περιποίησης της Nature Hellas Care Products προέρχονται κατόπιν φυσικής επεξεργασίας, δεν περιέχουν χημικές ουσίες και άλλα έκδοχα της, ενώ δεν έχουν υποστεί κάποια τεχνολογική επεξεργασία (κατά το στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας) και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Όλα τα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας της Nature Hellas Care Products, βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, είναι γνωστοποιημένα στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ) και στην Ευρωπαϊκή Πύλη κοινοποίησης καλλυντικών προϊόντων C.P.N.P. (Cosmetic Products Notification Portal).

Nature Care Products
Tηλ: +30 213 0351222-3
www.enature.gr

από Μαρία Ιωαννάτου