Αρχική > Featured > Ιατρική Διάγνωση: Εδώ θα κάνουμε μοριακό τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού και τεστ αντισωμάτων με ασφάλεια και αξιοπιστία

Ιατρική Διάγνωση: Εδώ θα κάνουμε μοριακό τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού και τεστ αντισωμάτων με ασφάλεια και αξιοπιστία

Η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας προξενεί όλο και μεγαλύτερη ανησυχία σε υγειονομικό προσωπικό, πολίτες, αλλά και στο κράτος. Τα τεστ ανίχνευσης για τον SARS – CoV – 2 αυτήν τη στιγμή κρίνονται το πιο δυνατό εργαλείο στα χέρια των ειδικών για σωστή ανίχνευση του πληθυσμού και απομόνωση των θετικών κρουσμάτων, πρακτική αναγκαία και απαραίτητη, αν θέλουμε να ανακόψουμε την… επέλαση του ιού.

Ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση, συμβάλλοντας στην προστασία της Δημόσιας Υγείας από τη μετάδοση της νόσου Covid-19, πραγματοποιεί το σύνολο των τεστ ανίχνευσης, χρησιμοποιώντας τις διεθνώς αναγνωρισμένες μεθόδους αναφοράς με πιστοποιημένα αντιδραστήρια (CE–IVD) και ειδικότερα:

1. Μοριακή Μέθοδος Ανίχνευση γονιδιώματος έναντι του ιού SARSCoV-2 RealTime – PCR (Με λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος).

2. Ορολογική Μέθοδος Προσδιορισμού του Ολικού Αντισώματος έναντι του ιού SARSCoV – 2 (με λήψη αίματος)

Οι εξετάσεις διενεργούνται στο τμήμα Μοριακής Γενετικής και Ανοσολογίας του κεντρικού εργαστηρίου του Ομίλου τηρώντας τα Διεθνή Πρότυπα Ποιότητας και Διαπίστευσης ISO 9001 και ISO 18189.

Βασικές πληροφορίες για το Τεστ Κορωνοϊού στην Ιατρική Διάγνωση:
 1. Ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση αποτελεί έναν από τους ελάχιστους ιδιωτικούς φορείς πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που έχουν λάβει Πιστοποίηση από τον ΕΣΥΔ (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) για το Τεστ Κορωνοϊού.
 2. Διαθέτει Ιδιόκτητο Πιστοποιημένο εργαστήριο ρομποτικής Τεχνολογίας.
 3. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται σε συνθήκες πλήρους ασφάλειας και διακριτικότητας από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.
 4. Τα τέστ Κορωνοϊού διενεργούνται σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου (6 Σημεία εντός Αττικής) αλλά και κατ’οίκον με Κινητή Μονάδα Δειγματοληψίας.

Ας γνωρίσουμε τον Όμιλο Ιατρική Διάγνωση

Ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση με παρουσία από το 1991 και με επτά Διαγνωστικά Κέντρα αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους Ομίλους στο χώρο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, εξυπηρετώντας ετησίως περισσότερους από 500.000 ανθρώπους στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Με άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλής αξιοπιστίας, επενδύοντας σε καινοτόμο τεχνολογία και έχοντας πάντα στο επίκεντρο του τον άνθρωπο.

Αποστολή του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ αποτελεί η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συνανθρώπων μας. Για την εξυπηρέτηση της αποστολής μας, τα διαγνωστικά μας κέντρα είναι στελεχωμένα με άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο Ιατρικό και Παραϊατρικό προσωπικό.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ αναπτύσσει ένα ευρύτατο πλέγμα ιατρικών εργαστηρίων σε ευχάριστα διαμορφωμένους χώρους, συνολικού εμβαδού άνω των 4.500 τ.μ.

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
 • Ιατρική Διάγνωση Νίκαιας

  Πέτρου Ράλλη 146, Νίκαια, 2165002020, 2167002344, E-mail: info@iatrikidiagnosi.gr

 • Ιατρική Διάγνωση Κερατσινίου – Πολυιατρείο

  Λεωφόρος Δημοκρατίας 48, Κερατσίνι, 2104014333, E-mail: info@iatrikidiagnosi.gr

 • Ιατρική Διάγνωση Κερατσινίου

  Λεωφόρος Δημοκρατίας 57-59, Κερατσίνι, 2104001010,Email: info@iatrikidiagnosi.gr

 • Ιατρική Διάγνωση Περάματος

  Λεωφ. Ειρήνης 67, Πέραμα, 2104020056, E-mail: info@iatrikidiagnosi.gr

 • Ιατρική Διάγνωση Χαϊδαρίου

  Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 118-120, Χαϊδάρι, 2105323400, Email: info@iatrikidiagnosi.gr

 • Ιατρική Διάγνωση Αχαρναί

  Λεωφ. Αθηνών 26 &Τσεβά, Αχαρναί, 2102400007, E-mail: info@iatrikidiagnosi.gr

 • Ιατρική Διάγνωση Κορωπίου

  Αριστείδου & Γκινοσάτη, Κορωπί, 2106628600, E-mail: info@iatrikidiagnosi.gr