Αρχική > Gossip > Η βιογραφία της Μέγκαν και του Χάρι αποκαλύπτει ποιος πήρε την απόφαση για το περιβόητο Megxit

Η βιογραφία της Μέγκαν και του Χάρι αποκαλύπτει ποιος πήρε την απόφαση για το περιβόητο Megxit

Η ανακοίνωση της απαλλαγής τους από τα βασιλικά καθήκοντα τον περασμένο Ιανουάριο εξέπληξε τον κόσμο με πολλούς να κατηγορούν τη Μέγκαν Μαρκλ γι’ αυτή την απόφαση.

Στη νέα βιογραφία του ζευγαριού που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό με τίτλο «Finding Freedom», αποκαλύπτεται πως ο πρίγκιπας Χάρι ήταν αυτός που επέλεξε να παραιτηθεί από τη βασιλική οικογένεια και όχι η Μέγκαν Μαρκλ.

Πώς αντέδρασε η Μέγκαν Μαρκλ

Μάλιστα, λέγεται ότι ο δούκας του Σάσεξ είναι θυμωμένος με τον όρο «Megxit», τον οποίο απέδωσε το κοινό στην αποχώρησή τους, γιατί δείχνει ότι η αποχώρηση από τη βασιλική οικογένεια ήταν απόφαση μόνο της Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με δημοσίευμα στη The Sun. Η νέα βιογραφία που θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου, υπόσχεται να προσφέρει ένα «ειλικρινές και αφοπλιστικό πορτρέτο» του διάσημου ζευγαριού.

Μια πηγή του εκδοτικού οίκου δήλωσε: «Η αλήθεια είναι πως ο Χάρι πήρε την απόφαση να φύγει. Το βιβλίο θα το καταστήσει σαφές αυτό και θα εξηγήσει γιατί έπρεπε να συμβεί. Ήθελε να κινηθούν προς την κατεύθυνση την οποία τελικά πήραν και ήταν κάτι που το σκεφτόταν για περισσότερο από έναν χρόνο». Όσο για τη Μέγκαν Μαρκλ; «Μπορεί να υποστήριζε την επιλογή του ωστόσο, τον ρώτησε πάρα πολλές φορές αν ήταν σίγουρος πως αυτό ήταν που ήθελε».