Αρχική > TV > Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πήρε το «Πακέτο» της και πάει στο Open

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πήρε το «Πακέτο» της και πάει στο Open

Για δεκατέσσερις ολόκληρες σεζόν το «Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου κρατούσε συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό, σημειώνοντας μάλιστα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Μετά το -όχι τόσο βελούδινο- διαζύγιο από τον Alpha, η εκπομπή «Πάμε πακέτο» επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Open.

«Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έρχεται με διπλό ρόλο στο Ανοιχτό Κανάλι. Έρχεται με το Πάμε Πακέτο αλλά και σαν διαγωνιζόμενη στο Just the two of us», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

Το «Πακέτο» επιστρέφει ανανεωμένο

«Δέχθηκε πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη και τη δέχθηκε με πολλή μεγάλη χαρά. Θέλει να το κάνει και να τη δούμε σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο από αυτόν που την έχουμε συνηθίσει. Θα δούμε και την καλλιτεχνική πλευρά της πέρα από τη δημοσιογραφική. Το Πάμε Πακέτο θα επιστρέψει στο OPEN. Πολύ ανανεωμένο, ανατρεπτικό και διαφορετικό. Πέρα από τις συγκλονιστικές ιστορίες των ανθρώπων που έχουμε συνηθίσει να μας συγκινούν, θα δούμε και προσωπικές ιστορίες διάσημων προσώπων», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος Τζωρτζέλα Κόσιαβα.