Αρχική > Μόδα > Η βασίλισσα Μάξιμα με το best seller βραχιόλι από τη συλλογή της Μαριάννας Γουλανδρή (εικόνες)

Η βασίλισσα Μάξιμα με το best seller βραχιόλι από τη συλλογή της Μαριάννας Γουλανδρή (εικόνες)

Τα τελευταία χρόνια αρκετοί Έλληνες σχεδιαστές διαπρέπουν στο εξωτερικό, με πολλές διάσημες γυναίκες να λανσάρουν τις δημιουργίες τους, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση στη χώρα μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα κοσμήματα που σχεδιάζει η Μαριάννα Γουλανδρή και έχουν κλέψει τις καρδιές των fashion icons ανά τον κόσμο.

Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας είναι μία από τις πιο κομψές γαλαζοαίμαστες, η οποία εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση με τα κομμάτια που επιλέγει. Αυτή τη φορά, την είδαμε στο συνέδριο του Mental Health and Psychosocial Support στο Άμστερνταμ.

Η βασίλισσα επέλεξε total nude look από την κορυφή έως τα νύχια, το οποίο φρόντισε να τονίσει με τα αξεσουάρ της. Εκτός από τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια και την καρφίτσα στο πέτο, την παράσταση έκλεψε το βραχιόλι της, το οποίο ανήκει στη συλλογή της Μαριάννας Γουλανδρή.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Μαριάννα Γουλανδρή μέσω Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία της βασίλισσας της Ολλανδίας με το κόσμημά της. Μάλιστα, το ίδιο βραχιόλι είχε επιλέξει σε επίσημη εμφάνισή της και η πρώτη κυρία της Ελλάδας, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Δείτε τις φωτογραφίες: