Αρχική > Celebrities > Η βασίλισσα Ελισάβετ«έσπασε» επιτέλους τη σιωπή της- Η επίσηση ανακοίνωση

Η βασίλισσα Ελισάβετ«έσπασε» επιτέλους τη σιωπή της- Η επίσηση ανακοίνωση

Την πρώτη ανακοίνωση εξέδωσε η βασίλισα Ελισάβετ μετά τη σύσκεψη με τους πρίγκιπες Κάρολο, Γουίλιαμ, και Χάρι.

Η οικογένεια έλυσε το πρόβλημα αυτό μόνη της όπως το συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Daily Mail, Richard Kay, στην Μέγκαν δεν επετράπη να συμμετάσχει στο οικογενειακό συμβούλιο από το Βανκούβερ του Καναδά όπου βρίσκεται με την αιτιολογία ότι οι γραμμές δεν είναι ασφαλείς. Αυτή η δικαιολογία κράτησε τα όσα ειπώθηκαν στον στενό κύκλο της οικογένειας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογενειακή σύσκεψη έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όλοι έλαβαν διαβεβαιώσεις και κυρίως η Βασίλισσα από τον εγγονό της στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν ότι δεν θα φέρει σε περεταίρω δύσκολη θέση την οικογένειά του και κυρίως τη Μοναρχία.

Συγκεκριμένα, η βασίλισσα Ελισάβετ δήλωσε:

«Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές διαβουλεύσεις για το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του. Η οικογένειά μου κι εγώ υποστηρίζουμε απόλυτα την επιθυμία του Harry και της Meghan να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως μία καινούργια οικογένεια.

Αν και θα προτιμούσαμε να παραμείνουν πλήρως απασχολούμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μία πιο ανεξάρτητη ζωή, παραμένοντας άξια μέλη της οικογένειάς μου. Ο Harry και η Meghan έκαναν ξεκάθαρο πως δεν θέλουν να βασίζονται σε κρατικά κονδύλια στις καινούργιες ζωές τους. Για αυτό τον λόγο συμφωνήθηκε να υπάρξει μία μεταβατική περίοδος κατά την οποία θα περνούν χρόνο και στον Καναδά και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα προς επίλυση για την οικογένειά μου και υπάρχει ακόμα κάποια δουλειά να γίνει, αλλά ζήτησα οι τελικές αποφάσεις να ληφθούν τις επόμενες ημέρες».

Σημειώστε πως η Μέγκαν βρίσκεται ήδη στον Καναδά, έχοντας ήδη κλείσει την πρώτη της φιλανθρωπική συμφωνία με την Disney.

Βέβαια, λίγο νωρίτερα τα δύο αδέρφια χρειάστηκε να διαψεύσουν την παραφιλολογία που είχε δημιουργηθεί από δημοσίευμα των Times, που τους ήθελε σε τεταμένες σχέσεις λόγω της δήθεν αφιλόξενης στάσης του William και της Kate απέναντι στη Meghan Markle.