Αρχική > Fitness > Η Βασιλική Μιλλούση δείχνει με ποιες ασκήσεις χάνει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Βασιλική Μιλλούση δείχνει με ποιες ασκήσεις χάνει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Πριν από λίγες εβδομάδες η Βασιλική Μιλλούση έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Η πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής, μετά τη γέννηση του μωρού της, προσπαθεί να επανέλθει στα κιλά της, βάζοντας ξανά τη γυμναστική στη ζωή της. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να δείξει τις ασκήσεις που κάνει στις νέες μανούλες.

«Γεια σας φίλες μου νέες μανούλες, αυτό το ποστ είναι για εσάς που μόλις γίνατε μανούλες και με ρωτάτε τι κάνω εγώ… Λοιπόν αυτές είναι κάποιες ασκησούλες που ξεκίνησα τώρα την τρίτη εβδομάδα από τη γέννηση της μικρής μου. Επειδή το πώς νιώθει η κάθε μια διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα, μπορείτε να τις δοκιμάσετε όταν εσείς θα νιώσετε έτοιμες, δεν πονάτε και είστε και λίγο γυμνασμένες από πριν», έγραψε.

Δείτε τις ασκήσεις:

View this post on Instagram

Γεια σας φιλες μου νέες μανούλες,αυτό το ποστ είναι για εσάς που μόλις γίνατε μανούλες και με ρωτάτε τι κάνω εγώ…λοιπόν αυτές εινάι καποιες ασκησούλες που ξεκίνησα τώρα την τρίτη εβδομάδα #postpartum απο τη γέννηση της μικρής μου.Επειδή το πως νιώθει η καθε μια διαφέρει απο γυναίκα σε γυναίκα μπορείτε να τις δοκιμάσετε όταν εσείς θα νιώσετε έτοιμες,δεν πονάτε και είσαστε και λιγο γυμνασμένες απο πριν🥰💪🤱 #postpartum #postpregnancy #workout #fitmom

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on