Αρχική > Celebrities > Η Βασιλική Ανδρίτσου περιμένει το πρώτο της παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας…

Η Βασιλική Ανδρίτσου περιμένει το πρώτο της παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας…

Είναι ταλαντούχος, γλυκιά, χαμηλών τόνων και σεμνός άνθρωπος. Η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου, στα 46 της χρόνια διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο «Κόκκινο Δωμάτιο», πριν από περίπου 13 χρόνια.

Η Βασιλική Ανδρίτσου και ο εικονολήπτης και τηλεσκηνοθέτης, Νίκος Συμεωνίδης συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του Mega. Λίγα χρόνια μετά, παντρεύτηκαν.

Σήμερα, μετά από 7 χρόνια γάμου περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

«Θέλω πολύ να γίνω μητέρα, αλλά αγχώνομαι αν θα έχω την ψυχραιμία να του δείξω ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος, όπως έκαναν και σε μένα οι γονείς μου. Είμαι 40 χρονών και νομίζω ότι όσο πιο μεγάλη κάνεις παιδί τόσο πιο υπερπροστατευτικός γονιός γίνεσαι. Ίσως όμως ο ρόλος της μάνας είναι πιο δύσκολος όταν τον συζητάς, παρά όταν τον βιώνεις». Αυτά ήταν τα λόγια της Βασιλικής Ανδρίτσου το 2012 σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ.

Σήμερα, η Βασιλική Ανδρίτσου μετά από αρκετά χρόνια τηλεοπτικής και θεατρικής παρουσίας, γράφει μια εντελώς πρωτόγνωρη για την ίδια σελίδα στη ζωή της.

Ο ερχομός του παιδιού της έγινε γνωστός από το εβδομαδιαίο περιοδικό Hello! Η ηθοποιός κρατά την οικογενειακή της ζωή μακριά από την δημοσιότητα, πάντα διακριτικά και πάντα με ευγενή τρόπο απέναντι στα μέσα.