Αρχική > Featured > Η Τζένιφερ Λόπεζ παρουσιάζει την πρώτη τσάντα με την υπογραφή της (εικόνες)

Η Τζένιφερ Λόπεζ παρουσιάζει την πρώτη τσάντα με την υπογραφή της (εικόνες)

Ύστερα από έναν χρόνο ως παγκόσμια πρέσβειρα του brand Coach, η Τζένιφερ Λόπεζ τελικά συνεργάστηκε με την εταιρεία για να σχεδιάσει τη δική της τσάντα.

Η Coach x Jennifer Lopez Hutton τσάντα, την οποία μπορεί κανείς να βρει στο Coach.com, αποτελεί την πρώτη συνεργασία της Λατίνας σταρ με το brand. Δημιουργήθηκε από τον Creative Director Stuart Vevers και αντιπροσωπεύει στοιχεία του χαρακτήρα της Τζένιφερ Λόπεζ, διατηρώντας παράλληλα την ταυτότητα του οίκου.

Το συγκεκριμένο στυλ διαθέτει κλασικό σχεδιασμό με γνήσιες αποχρώσεις από δέρμα φιδιού. Διατίθεται με μακριά αλυσίδα που μπορεί να φορεθεί ως crossbody, τσάντα ώμου ή, όπως δείχνει η Λόπεζ στη νέα καμπάνια, ως τσάντα μέσης.

«Ο σχεδιασμός της πρώτης μου τσάντας με τον οίκο Coach ήταν μια υπέροχη εμπειρία», δήλωσε η Λόπεζ για τη συνεργασία. «Ήθελα πραγματικά η Coach x Jennifer Lopez Hutton να μοιάζει με εμένα. Το colorblocked δέρμα και οι σκληρές λεπτομέρειες του υλικού είναι πραγματικά το στυλ μου. Είναι μια τσάντα που με κάνει να νιώθω έτοιμη για οτιδήποτε».

Ο Vevers σημείωσε ότι όλη η διαδικασία ήταν διασκεδαστική και ξεχωριστή, καθώς η Λόπεζ είναι τόσο παθιασμένη με ό,τι κάνει και έχει τόσο σαφές όραμα γι’ αυτό που ήθελε να σχεδιάσει. Η τσάντα φέρει επίσης την υπογραφή της Λόπεζ, οπότε είναι σαν ένα αυτόγραφο για τον καθένα ξεχωριστά.