Αρχική > Επικαιρότητα > Η Τζένη Μπαλατσινού ξεσπά κατά Κούλογλου: «Το site δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με σας, δεν υπήρξα ποτέ κρατικοδίαιτη»
η-τζένη-μπαλατσινού-ξεσπά-κατά-κούλογ

Η Τζένη Μπαλατσινού ξεσπά κατά Κούλογλου: «Το site δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με σας, δεν υπήρξα ποτέ κρατικοδίαιτη»

Άστραψε και βρόντηξε η Τζένη Μπαλατσινού με το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site του Στέλιου Κούλογλου tvxs.gr όπου χαρακτηρίζει ως σκάνδαλο το γεγονός ότι προβάλλεται η καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» στο site της συζύγου του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Χαρακτηριστικά το άρθρο αναφέρει: «Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση ενέκρινε δαπάνη 11 εκατομμυρίων ευρώ, «για υπηρεσίες επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών που απαιτούνται για την υλοποίηση εκστρατείας στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού COVID- 19».

Πρόκειται για μια απόφαση – σκάνδαλο, καθώς τα ΜΜΕ υποχρεούνται από το νόμο να προβάλουν δωρεάν τα μνηνύματα των κρατικών φορέων, όπως ο ΕΟΔΥ, για θέματα δημόσιας Υγείας όπως η αντιμετώπιση του κοροναϊού, γεγονός το οποίο προκάλεσε πολλά ερωτήματα και έντονες αντιδράσεις για τον τελικό προορισμό αυτών των χρημάτων.

Αν το σχετικό διαφημιστικό του «Μένουμε Σπίτι» στο site της συζύγου του υπουργού Υγείας προβάλλεται με χρηματοδότηση από την εν λόγω κρατική δαπάνη, τότε ασφαλώς το σκάνδαλο αποκτάει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.»

Η απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού ξέσπασε στον λογαριασμό της στο twitter και έκανε αναφορά σε fake news. Πιο συγκεκριμένα ανάφερε: «Προς αξιότιμο @SteliosKoul (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω.. Το http://jenny.gr δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη».

Η απάντηση της koolworks A.E

Από την πλευρά της η koolworks A.E., κάτοχος του γυναικείου site jenny.gr, ανακοίνωσε πως η τοποθέτηση διαφημιστικού περιεχομένου (web banner) στα πλαίσια της καμπάνιας “Μένουμε Σπίτι” του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έγινε δωρεάν στα πλαίσια στήριξης της συνολικής προσπάθειας για τον περιορισμό του αντικτύπου του COVID-19.

Επιπλέον διευκρινίζεται πως «η κυρία Τζένη Μπαλατσινού ουδεμία μετοχική σχέση έχει με την υποφαινόμενη εταιρία» εδώ και καιρό!

Σχετικά Άρθρα

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του