Η τελευταία είδηση που είχαμε για τα γενέθλια της Μέγκαν Μαρκλ ήταν η τρυφερή δημοσίευση του πρίγκιπα Χάρι προς την «υπέροχη» σύζυγό του, όπως ο ίδιος την αποκάλεσε. Τώρα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από την γενέθλια τούρτα της Δούκισσας του Σάσεξ που ήταν ένα μίνιμαλ carrot cake.Η 38χρονη πλέον Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για το ζαχαροπλαστείο Luminary Bakery που ετοίμασε την κομψή τούρτα της από καρότο στο τεύχος Σεπτεμβρίου της βρετανικής Vogue. Το ζαχαροπλαστείο αυτό ξεχωρίζει και για το κοινωνικό έργο που επιτελεί, καθώς έχει αναλάβει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε κακοποιημένες γυναίκες. Στηρίζει τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας και εμπορίου λευκής σαρκός, εκείνες που έχουν αποφυλακιστεί και τις άστεγες, ώστε να εξασφαλίσουν ένα μέλλον με ελπίδα.

Η φωτογραφία της τούρτας

Ο βασιλικός ανταποκριτής Omid Scobie δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter την φωτογραφία με την γενέθλια τούρτα κι έγραψε: «Ευχαριστώ τόσο πολύ την Alice Williams και την υπέροχη ομάδα της στο Luminary Bakery στο Λονδίνο, που μας επέτρεψαν να μείνουμε μαζί τους στην ετοιμασία της γενέθλιας τούρτας της Meghan Markle».

Το ευχαριστήριο μήνυμα της Μέγκαν Μαρκλ


Το Luminary Bakery με τη σειρά του, δημοσίευσε στο Instagram το ευχαριστήριο γράμμα που τους έστειλε η Δούκισσα του Σάσεξ. «Η δουλειά που κάνετε, αυτό που αντιπροσωπεύετε στην κοινότητα, το πνεύμα των γυναικών εκεί – όλα ενσαρκώνουν το τι σημαίνει να είστε «δυνάμεις για αλλαγή». Σας ευχαριστώ που συμμετείχατε στο μυστικό μου έργο (μιλώντας για την Vogue)».

από Ευγενία Κολοβού