Αρχική > Celebrities > Η Τόνια Σωτηροπούλου ποζάρει αγκαλιά με τους γονείς της στο Ηρώδειο

Η Τόνια Σωτηροπούλου ποζάρει αγκαλιά με τους γονείς της στο Ηρώδειο

H Τόνια Σωτηροπούλου στη σκηνή του Ηρωδείου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός πρωταγωνίστησε στην παράσταση ««Ο χιονάνθρωπος και το κορίτσι», βασισμένο στο γνωστό μυθιστόρημα του Ευγένιου Τριβιζά.

Η μουσικοθεατρική παράσταση φιλοξενήθηκε στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού για μία μόνο βραδιά. Η ηθοποιός έκανε μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση, φορώντας μαύρα ρούχα.

Ας μάθουμε για την παράσταση

Η παράσταση αφηγείται την ιστορία του κοριτσιού που φτιάχνει έναν χιονάνθρωπο και του ζητάει να μη λιώσει ποτέ. Εκείνος για να κρατήσει την υπόσχεσή του, ξεκινάει για το πιο μακρινό ταξίδι που μπορεί να φανταστεί κανείς, το ταξίδι για τον Βόρειο Πόλο.

Η Τόνια Σωτηροπούλου συμμετείχε μαζί με άλλους ταλαντούχους ηθοποιούς στην παράσταση και κέρδισε τις εντυπώσεις. Το μακιγιάζ της ήταν εντυπωσιακό!

Συντελεστές παράστασης

Τη μουσική της παράστασης συνέθεσε ειδικά ο Γιώργος Χατζηνάσιος. Τη σκηνοθεσία υπέγραψε ο Φωκάς Ευαγγελινός, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Ελλη Παπαγεωργακοπούλου.

Μπορεί από το πλευρό της Τόνιας Σωτηροπούλου να έλειπε ο σύντροφός της Κωστής Μαραβέγιας, ωστόσο εκεί βρίσκονταν οι γονείς της να την καμαρώσουν και να τη στηρίξουν.

Στο τέλος της θεατρικής παράστασης η ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστή μαζί με τους γονείς της.

Στην παράσταση συμμετείχαν οι: Θανάσης Αλευράς, Χάρις Ανδριανός, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Νάντια Κοντογεώργη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δημήτρης Πιατάς, Χρήστος Σπανός, Αποστόλης Τότσικας.

Μαζί τους οι ηθοποιοί: Μάριος Κρητικόπουλος, Χρήστος Νικολάου, Ιωάννα Πιατά, Κατερίνα Σούσουλα, Δημήτρης Τσακάλας.