Αρχική > Featured > Η Tommy Hilfiger γιορτάζει την Ημέρα της Γης με ανακυκλώσιμα κομμάτια που θα σε ξετρελάνουν (εικόνες)

Η Tommy Hilfiger γιορτάζει την Ημέρα της Γης με ανακυκλώσιμα κομμάτια που θα σε ξετρελάνουν (εικόνες)

Σήμερα είναι η Ημέρα της Γης και η Tommy Hilfiger μοιράζεται μαζί μας μερικά από τα βιώσιμα κομμάτια των φετινών συλλογών της.

«Στην Tommy Hilfiger, δεσμευόμαστε να δημιουργούμε μόδα που δεν σπαταλά τίποτα και τους αγκαλιάζει όλους. Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης, διαμορφώνουμε ένα ανακυκλώσιμο fashion brand – που περιορίζει τα ίχνη του άνθρακα και του νερού και όπου όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί αποτελούν μέρος μιας βιώσιμης αλυσίδας».

100% Ανακυκλώσιμο Denim

Τα 100% ανακυκλωμένα τζιν διαθέτουν νήμα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια PET. Χρησιμοποιώντας μια καινοτόμο τεχνική που συνδυάζει τα απορρίμματα βαμβακιού από τα εργοστάσια της βιομηχανίας ενδυμάτων και τα κλινοσκεπάσματα της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, η εταιρεία μείωσε την ποσότητα νερού και ενέργειας που χρησιμοποιήθηκε για να φτιάξει ένα ζευγάρι τζιν.

100% Οργανικό Βαμβάκι

Τα προϊόντα από 100% οργανικό βαμβάκι περιέχουν πιστοποιημένο οργανικό βαμβάκι, που σημαίνει ότι καλλιεργήθηκε χωρίς χημικά φυτοφάρμακα, χημικά λιπάσματα και γενετικά τροποποιημένους σπόρους.

Ανακυκλωμένος πολυεστέρας

Τα προϊόντα ανακυκλωμένου πολυεστέρα περιέχουν ανεξάρτητα πιστοποιημένο ανακυκλωμένο πολυεστέρα από μεταχειρισμένα υφάσματα, απόβλητα ή πλαστικά μπουκάλια, μειώνοντας τις περιβαλλοντικές του επιπτώσεις.

Δείτε μερικά από τα κομμάτια: