Αρχική > TV > Η Θεοφανία Παπαθωμά ως άλλη Ζωή Λάσκαρη στον «Κατήφορο» – Η σύγκριση στο Twitter

Η Θεοφανία Παπαθωμά ως άλλη Ζωή Λάσκαρη στον «Κατήφορο» – Η σύγκριση στο Twitter

Η πολυαναμενόμενη σκηνή από τις «Άγριες Μέλισσες», με τον Κωνσταντή να παίρνει τα ρούχα της Βιολέτας και να την αφήνει με τα εσώρουχα στο στάβλο, προβλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς προκαλώντας μεγάλη αίσθηση.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Πρω1νό» για την επίμαχη σκηνή: «Δεν ήταν τόσο δύσκολη η σκηνή γιατί το συνεργείο και ο συμπρωταγωνιστής μου είναι πολύ καλοί. Ο Γιάννης Κουκουράκης μου ζήτησε 100 φορές συγγνώμη για τη σκηνή που γυρίσαμε. Είναι μια πολύ σκληρή σκηνή είναι η αλήθεια. Όταν πήρα το σενάριο και διάβασα τη σκηνή, σκέφτηκα ότι είναι πολύ ωραία και αληθινή και μάλιστα ζήτησα από τη σεναριογράφο να την κάνει ακόμα πιο δραματική».

Η σύγκριση με τη Ζωή Λάσκαρη

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το σχέδιο του Κωνσταντή, πολλοί έκαναν τον παραλληλισμό της σκηνής στις «Άγριες Μέλισσες» με την κλασική πλέον ταινία «Ο Κατήφορος». Ο Νίκος Κούρκουλος παρασέρνει τη Ζωή Λάσκαρη σε ένα δασάκι και αφού τη γδύνει, της παίρνει τα ρούχα και εξαφανίζεται.

Δείτε μερικά από τα tweets:

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Βιολέτα θα αναγκαστεί να περπατήσει με τα εσώρουχα μπροστά στα μάτια όλων των συγχωριανών της.

Δείτε το τρέιλερ: