Αρχική > Featured > Η ταράτσα του Marron θα γίνει το καλοκαιρινό στέκι μας – Εδώ θα πιεις τα ωραιότερα κοκτέιλς!

Η ταράτσα του Marron θα γίνει το καλοκαιρινό στέκι μας – Εδώ θα πιεις τα ωραιότερα κοκτέιλς!

Καθώς το σαββατοκύριακο πλησιάζει, η ιδέα για ένα δροσερό κοκτέιλ τριγυρίζει όλο και πιο έντονα μέσα στο μυαλό μας! Κι επειδή κοκτέιλ σημαίνει καλοκαίρι, εμείς ανακαλύψαμε ένα μπαράκι που θα γίνει το στέκι μας για τους επόμενους μήνες!

Τα καλοκαιρινά βράδια αποκτούν νόημα!

Μόλις δύο λεπτά με τα πόδια από το μετρό της Δάφνης, σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή, αν σηκώσετε τα μάτια σας στον ουρανό θα δείτε ότι κάτι συμβαίνει εκεί πάνω… Μόλις δε ακούσετε τη μουσική, θα καταλάβετε ότι πρόκειται για την ταράστα του Marron που δίνει άλλο νόημα στα καλοκαιρινά βράδια μας! Το Marron Elevated Comfort βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της Δάφνης και προσφέρει μοναδική θέα από την ταράτσα του σε συνδυασμό με υπέροχα και πρωτότυπα κοκτέιλς, επιδόρπια και φαγητά.

Εκτός λοιπόν από τα φημισμένα κοκτέιλς του, μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα αλμυρό σνακ ή μια γλυκιά «αμαρτία» μέσα στη μέρα σας! Από tacos και λαχταριστά mini burgers μέχρι pancakes σοκολάτας, το Marron διακρίνεται για τις ποιοτικές επιλογές φαγητού που προσφέρει στους πελάτες του.

Ανοιχτό καθημερινά από τις 4:00 το μεσημέρι, το Marron υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία άνεσης και διασκέδασης μέχρι το πρωί! Εσείς ακόμα ψάχνετε πού θα περάσετε το αποψινό βράδυ σας;

Marron Elevated Comfort

Λεωφ. Βουλιαγμένης 224, Δάφνη

Τηλ: 21 3001 7123