Αρχική > Featured > Η συγκλονιστική ομοιότητα του μικρού Άρτσι με τον πρίγκιπα Χάρι – Το διαδίκτυο «πήρε φωτιά» (εικόνες)

Η συγκλονιστική ομοιότητα του μικρού Άρτσι με τον πρίγκιπα Χάρι – Το διαδίκτυο «πήρε φωτιά» (εικόνες)

Στο ταξίδι του βασιλικού ζεύγους στη Νότια Αφρική μόνο εκπλήξεις μας περίμεναν! Εκτός από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, ο φωτογραφικός φακός έπιασε και τον μικρό Άρτσι. Πρόκειται για ένα πανέμορφο μωρό που το λατρέψαμε από την πρώτη κιόλας εμφάνισή του. Οι λόγοι βέβαια, είναι πολλοί…

Η Δούκισσα του Σάσεξ φαινόταν πολύ ήρεμη και ευτυχισμένη αγκαλιά με τον μικρό Άρτσι. Δεν έκανε όμως, μονάχα αυτό εντύπωση στον κόσμο. Ο μικρός μοιάζει τρομακτικά με τον πατέρα του, όταν ο ίδιος ήταν μικρός! Το γεγονός αυτό προκάλεσε έναν καταιγισμό σχολίων στα social media, αφού οι χρήστες έκαναν απανωτές συγκρίσεις μεταξύ των παλαιών στιγμιότυπων του Χάρι και του Άρτσι.

Η σοκαριστική ομοιότητα πατέρα και γιου

Πολλοί είχαν την ιδέα να δημιουργήσουν κολάζ φωτογραφιών με την εικόνα του Χάρι στην αγκαλιά της μητέρας του, Νταϊάνα, και από την άλλη το στιγμιότυπο του Άρτσι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Πατέρας και γιος μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, ενώ δεν ήταν λίγοι όσοι είπαν ότι θα μπορούσαν να είναι δίδυμα αδέρφια!

Μήπως μοιάζει λίγο και στη μαμά;

Άλλοι υποστήριξαν χιουμοριστικά ότι δεν μπορεί παρά να πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Αντιθέτως, κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι μοιάζει πολύ με τη Μέγκαν Μαρκλ, όταν εκείνη ήταν μικρή.