Δεν είναι άγνωστο στις περισσότερες από εμάς το συγκεκριμένο πρόβλημα, αφού λόγω του τρόπου ζωής μας έχει γίνει η Νο 1 αιτία καθημερινών πόνων και ενοχλήσεων. Πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε μέσα από το κανάλι της στο You Tube η Σίσσυ Χρηστίδου.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η σχεδιάστρια και παρουσιάστρια μέσα από βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Υοu Tube, το πρόβλημα ξεκίνησε εξαιτίας της τσάντα που κουβαλά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει μέχρι και φυσικοθεραπείες και ενέσεις για να το αντιμετωπίσει.

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε:

«Πρόσφατα άρχισα να έχω πόνους έντονους στον αυχένα, στην πλάτη. Και έχω τον φυσιοθεραπευτή μου και το θεράποντα ιατρό μου, που με φροντίζουν και με προσέχουν. Μάλιστα μου έκαναν και μια ένεση στο δεξί χέρι, καθώς έχω μια σοβαρή περίπτωση τενοντίτιδας. Ξεκινά λοιπόν όλο αυτό από τον αυχένα και το βασικό πρόβλημα είναι η τσάντα. Η τσάντα που κουβαλάω. Η τσάντα αυτή είναι αρκετά βαριά. Η τσάντα αυτή είναι μία τσάντα γυναικεία. Μία μέση γυναικεία τσάντα. Ούτε κάτι παραπάνω, ούτε κάτι λιγότερο».


από Σοφία Κωστάρα