Το καλοκαίρι που πέρασε η Σήλια Κριθαριώτη μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας με τις νυφικές δημιουργίες που σχεδίασε για την Αθηνά Οικονομάκου, την Χριστίνα Μπόμπα και την Μαρία Μενούνος. Ωστόσο, όπως είναι γνωστό, η επιτυχία της δεν περιορίζεται εντός των συνόρων.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια βρέθηκε και φέτος στο Παρίσι, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας, και παρουσίασε τη συλλογή της για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 στην Σχολή Καλών Τεχνών, η οποία είχε διαμορφωθεί ειδικά για να φιλοξενήσει το μοναδικό υπερθέαμα.

Η συλλογή «Cirque des Couleurs» παρουσιάστηκε μπροστά στα μάτια εκλεκτών καλεσμένων, ανάμεσά τους κορυφαίοι fashion editors, bloggers και influencers από όλον τον κόσμο.


Η Σήλια Κριθαριώτη εντυπωσιάζει με τα παστέλ χρώματα, τους μεταξωτούς ταφτάδες, τις εκλεπτυσμένες δαντέλες που κάθε γυναίκα αγαπά. Χειροποίητα κρόσσια από πολύτιμους λίθους χαρίζουν ονειρεμένη κίνηση, ενώ το χειροποίητο κέντημα αυτή τη σεζόν βρίσκει εφαρμογή σε μακριά φορέματα αλλά και mini δημιουργίες. Τέλος, τα φτερά στρουθοκαμήλου έκαναν τα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα να μοιάζουν έτοιμες να πετάξουν.

από Μαρία Ιωαννάτου