Αρχική > Featured > Η σιδηρά κυρία της Vogue στην Αθήνα – Η συνάντηση με τη Σήλια Κριθαριώτη (εικόνες)

Η σιδηρά κυρία της Vogue στην Αθήνα – Η συνάντηση με τη Σήλια Κριθαριώτη (εικόνες)

Η Άννα Γουίντουρ είναι καλεσμένη της Vogue Greece, στην πρώτη της ευρωπαϊκή εμφάνιση μετά την ανάληψη των καθηκόντων της ως Global Content Advisor της Vogue, τον περασμένο Αύγουστο. Η διευθύντρια σύνταξης της αμερικανικής Vogue έδωσε το παρών σε εκδήλωση που διοργανθηκε στο πλαίσιο των 100 χρόνων της Καθημερινής, με θέμα «Ενσωμάτωση, Ενδυνάμωση των Γυναικών και Βιωσιμότητα στη μόδα».

Η Σήλια Κριθαριώτη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Άννα Γουίντουρ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Η Ελληνίδα σχεδιάστρια δεν παρέλειψε να αποτυπώσει στον φακό τη συνάντηση και να δημοσιεύσει στο Instagram φωτογραφία με την σιδηρά κυρία της Vogue, η οποία ποζάρει με τα γυαλιά της που δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

«Εξαιρετική τιμή να συναντήσω τη θρυλική Αννα Γουίντουρ επί τη ευκαιρία της επισκέψεώς της στην Αθήνα», έγραψε η Σήλια Κριθαριώτη.

«Ο σεβασμός είναι μία από τις μεγαλύτερες εκφράσεις. Είναι τόσο υπέροχο να βλέπεις τον θαυμασμό της νεολαίας μας να αποτίει φόρο τιμής στην Άννα Γουίντουρ, έναν πρωτοποριακό μύθο της μόδας», έγραψε η Σήλια Κριθαριώτη, ποστάροντας φωτογραφία της κόρης της με τη Γουίντουρ.