Αρχική > Featured > Η Σία Κοσιώνη και η Τατιάνα Στεφανίδου πήγαν στην ίδια εκδήλωση με το ίδιο ακριβώς φόρεμα (εικόνες)

Η Σία Κοσιώνη και η Τατιάνα Στεφανίδου πήγαν στην ίδια εκδήλωση με το ίδιο ακριβώς φόρεμα (εικόνες)

Ας το παραδεχθούμε, έχει συμβεί σε όλες μας! Πόσες φορές έχει τύχει να τρέμετε από αγωνία μήπως σε κάποιο επίσημο κάλεσμα εμφανιστεί κάποια που να φοράει το ίδιο φόρεμα με εσάς; Εμείς καρδιοχτυπήσαμε αρκετές φορές φέτος το καλοκαίρι, αλλά ευτυχώς αυτό δεν συνέβη!

Το ίδιο τυχερές ωστόσο, δεν ήταν δύο διάσημες κυρίες της showbiz που εμφανίστηκαν στην ίδια εκδήλωση με το ίδιο φόρεμα! Πρόκειται για τη Σία Κοσιώνη και την Τατιάνα Στεφανίδου, οι οποίες έδωσαν χθες το παρών στην εκδήλωση του ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του νέου προγράμματος του καναλιού στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη

Όπως φαίνεται, οι δυο τους είχαν ακριβώς την ίδια στιλιστική διάθεση, επιλέγοντας ένα ταμπά δερμάτινο φόρεμα της σχεδιάστριας Simona Corsellini, με ένα μανίκι και έναν ώμο έξω. Η μόνη διαφορά ήταν τα αξεσουάρ με τα οποία επέλεξαν να το συνδυάσουν.

Η εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ σέταρε το φόρεμά της με καφέ καστόρινη ζώνη και ασορτί γόβες, ενώ η σύζυγος του Νίκου Ευαγγελάτου επέλεξε κροκό ζώνη και nude γόβες.