Αρχική > Ομορφιά > Η sexy φωτογράφιση ενός ζευγαριού έχει προκαλέσει χαμό. Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε το λόγο

Η sexy φωτογράφιση ενός ζευγαριού έχει προκαλέσει χαμό. Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε το λόγο

Ένα ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και φωτογραφήθηκε σε μια λίμνη. Η φωτογράφιση αυτή έχει γίνει το viral εδώ και λίγες ώρες και ο λόγος είναι πολύ σοβαρός!

Μεταφέρει ένα πολύ δυνατό και αληθινό μήνυμα

Όταν, λοιπόν, η Stephanie και ο Arryn αποφάσισαν να κάνουν αυτή τη φωτογράφιση σίγουρα δεν περίμεναν να γίνουν viral!

Τη στιγμή όμως που η φωτογράφος μοιράστηκε τις λήψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους όλα άλλαξαν!

Οι χρήστες των social media “αγκάλιασαν” και χειροκρότησαν το ζευγάρι για την απόφασή του τονίζοντας την χημεία που φαίνεται να υπάρχει μεταξύ τους.

Για τη Stephanie το να φωτογραφηθεί γυμνή δίπλα σε μια λίμνη λειτούργησε ως ώθηση της αυτοπεποίθησής της.

“Δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου πιο ελκυστική”, δήλωσε στην HuffigtonPost. “Είχα μεγάλο άγχος για το αποτέλεσμα. Δεν ήξερα τι να περιμένω. Όταν είδα τις τελικές φωτογραφίες σοκαρίστηκα. Φαινόμουν τόσο ερωτευμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να νιώσουν αυτό το συναίσθημα!”.

"A moment,a smile;a single burstof laughterthat sounds exactly likethe restof my life." -Tyler Knott…

Gepostet von Wolf & Rose Photography am Donnerstag, 14. September 2017

Η Stephanie, που αρραβωνιάστηκε τον Arryn τον περασμένο Φεβρουάριο, μέσα από την φωτογράφιση αυτή θέλει να περάσει και ένα μήνυμα. Κάτι με το οποίο πάλευε όλη της τη ζωή, ως κορίτσι με καμπύλες.

“Θυμάμαι να είμαι στο λύκειο και να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να αναρωτιέμαι “γιατί το σώμα μου δεν είναι “όπως πρέπει”. Με τα χρόνια αποδέχτηκα ότι θα θεωρούμαι πάντα plus size. Πιέζω τον εαυτό μου να βγει από την “ζώνη άνεσής” του και φοράω ρούχα τα οποία δεν είναι κοινωνικά “αποδεκτά” για τα κορίτσια με το δικό μου σώμα. Στενά μπλουζάκια, κοντά shorts, crop tops. Τα φοράω, χαμογελώ και προχωρώ με το κεφάλι ψηλά.

Και ενώ η Stephanie δίνει την δική της μάχη για την θετική εικόνα του σώματός της η αληθινή αγάπη του Arryn προς αυτήν μόνο καλό κάνει στην αυτοπεποίθησή της.

“Στη διάρκεια της σχέσης μας δεν με έχει κάνει ποτέ να νιώσω άσχημα. Του αρέσω με άλουστα μαλλιά και αξύριστα πόδια. Με αγαπάει για αυτό που είμαι, δεν τον νοιάζει πώς δείχνω”.

Το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί σε λίγο καιρό και όπως είπε η Stephanie είναι ενθουσιασμένοι με την απήχηση της φωτογράφισής τους.

“Καταφέραμε να εμπνεύσουμε την κοινωνία. Να πιστεψουν όλοι ότι το ποιοι είναι είναι αρκετό για να αγαπηθούν πραγματικά…”

Αλήθειες με τις οποίες θα ταυτιστείς αν βρίσκεσαι σε μακροχρόνια σχέση!

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τις σεξουαλικές φαντασιώσεις, αλλά ντρέπεστε να ρωτήσετε!

Πώς ένα ζευγάρι κατάφερε να κάνει έναν παραμυθένιο γάμο με μόλις 1.000€!