Αρχική > Celebrities > Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποκαλύπτει: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στο Sex And The City»

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποκαλύπτει: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στο Sex And The City»

Δεκαπέντε χρόνια μετά το τέλος της δημοφιλούς σειράς «Sex and the City», η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έκανε μια αποκάλυψη που άφησε άφωνους τους τηλεθεατές. Η τηλεοπτική Κάρι Μπράντσο δήλωσε σε συνέντευξή της ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, χωρίς να έχει τη δύναμη τότε να το αποκαλύψει.

«Νομίζω ότι δεν έχει σημασία πόσο προχώρησε ή αν πραγματικά σκεφτόμουν ότι δεν ήμουν αρκετά προχωρημένη για να καταλάβω αυτό που συνέβαινε τότε. Το θέμα είναι ότι δεν ένιωθα τόσο ισχυρή όσο ο άνθρωπος που είχα απέναντι μου και συμπεριφερόταν ακατάλληλα».

Η ηθοποιός δεν αποκάλυψε το όνομα του ανθρώπου που την έφερε σε τόσο άβολη θέση, ωστόσο, ας σημειωθεί ότι ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που μιλάει ανοιχτά για δυσάρεστα περιστατικά που συνέβαιναν στα παρασκήνια του.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβαινε»

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβαινε και μου φαίνεται τρομερό που πλέον μπορώ να το λέω φωναχτά, γιατί και παλιότερα μου είχε συμβεί, αλλά ένιωθα δυνατή. Θέλω να πω, είχα κάθε δικαίωμα να πω ότι αυτό είναι ανάρμοστο, θα μπορούσα να αισθάνομαι ασφαλής να πάω σε έναν ανώτερο και να αναφέρω την κατάσταση. Και ναι, υπήρξε μια τέτοια φάση, στην οποία αναγκάστηκα να πάω στον ατζέντη μου και να του πω ότι είχα φτάσει στα όρια μου. Και μέσα σε λίγες ώρες, όλα είχαν αλλάξει. Του είχε πει τότε: Εάν αυτό συνεχιστεί, έχω βγάλει εισιτήριο χωρίς επιστροφή και τέλος τα γυρίσματα».