Αρχική > Featured > Η Σαντορίνη κορυφαίος προορισμός παγκοσμίως για το 2019

Η Σαντορίνη κορυφαίος προορισμός παγκοσμίως για το 2019

Η μία μετά την άλλη έρχονται οι διακρίσεις για τα ελληνικά νησιά. Οι αναγνώστες του αμερικανικού ταξιδιωτικού περιοδικού Global Traveller, ψήφισαν τη Σαντορίνη ως τον κορυφαίο προορισμό παγκοσμίως για το 2019 στην κατηγορία «Καλύτερο νησί στην Ευρώπη».

Στην πρώτη δεκάδα της κατηγορίας περιλαμβάνονται τόσο η Μύκονος όσο και η Κρήτη, καταλαμβάνοντας την 3η και την 8η θέση αντίστοιχα. Τα τρία ελληνικά νησιά διακρίθηκαν στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων «Leisure Life Style Awards 2019» του περιοδικού, τα οποία έλαβαν χώρα στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα.

Νικήτρια για 6η χρονιά η Σαντορίνη

«Το γεγονός πως η Σαντορίνη κερδίζει για έκτη συνεχή χρονιά το συγκεκριμένο βραβείο αποδεικνύει ότι οι αναγνώστες μας αναγνωρίζουν το καλύτερο όταν το βλέπουν. Και το καλύτερο είναι η Σαντορίνη, που με το εντυπωσιακό τοπίο της και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει, αποτελεί μια ακαταμάχητη επιλογή διακοπών», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος και εκδότης του Global Traveller κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στην πρώτη δεκάδα προτίμησης του ίδιου διαγωνισμού βρέθηκε επίσης η Ελλάδα στην κατηγορία «Καλύτεροι Ιστορικοί Προορισμοί Διεθνώς» και η Μύκονος στην κατηγορία «Καλύτερες Παραλίες».