Μετά την εισπρακτική επιτυχία της πρώτης ταινίας, που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς, η σαγηνευτική Maleficent επιστρέφει δριμύτερη με μία συναρπαστική περιπέτεια, παρέα με αξέχαστους χαρακτήρες και φόντο μαγικά τοπία.Ο ταλαντούχος Nορβηγός Joachim Rønning (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Kon-Tiki) σκηνοθετεί την Angelina Jolie και την Elle Fanning, που ενσαρκώνουν τη διαβόητη μάγισσα και τη μεγαλύτερη πια βαφτιστήρα της αντίστοιχα, ενώ το λαμπερό καστ συμπληρώνει η θρυλική Michelle Pfeiffer σε ρόλο που την αναδεικνύει σε άξιο αντίπαλο της Maleficent.

H νέα υπερπαραγωγή της Disney θα μας ταξιδέψει σε καινούρια καθηλωτικά τοπία, όπου ζουν αερικά, ξωτικά και παράξενα πλάσματα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Στο επίκεντρο της ιστορίας παραμένει η γεμάτη αγάπη, αλλά και παρεξηγήσεις, σχέση ανάμεσα στη Maleficent και την Aurora, μία σχέση που για μία ακόμα φορά θα περάσει μέσα από πολλές δοκιμασίες και περιπέτειες για να μεταφέρει το μήνυμα της αποδοχής της διαφορετικότητας του άλλου.


Όπως συνοψίζει η Angelina Jolie για το μήνυμα της ταινίας: «Στο τέλος, η ταινία λέει κάτι πολύ όμορφο: να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να είναι πιστοί στην πραγματική τους φύση, να τους αποδεχόμαστε και να δημιουργούμε οικογένειες μέσα από αυτό».

Σύνοψη

H Maleficent (Angelina Jolie) και η βαφτιστήρα της Aurora (Elle Fanning) έρχονται αντιμέτωπες με περίπλοκους οικογενειακούς δεσμούς – που ενώ τις φέρνουν κοντά την ίδια στιγμή τις ωθούν σε αντίθετες κατευθύνσεις – με αφορμή μία γαμήλια τελετή και την εμφάνιση απρόσμενων συμμάχων και σκοτεινών, πρωτόγνωρων δυνάμεων.

H παραγωγή σε νούμερα

Η ταινία γυρίστηκε σε τέσσερις μήνες, από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο του 2018.

Η ομάδα της ενδυματολόγου Ellen Mirojnick δημιούργησε κοστούμια, όχι μόνο για τους πρωταγωνιστές αλλά και για 600 κομπάρσους.

Η ομάδα που ήταν υπεύθυνη για τις κομμώσεις και το μακιγιάζ απαρτιζόταν από 44 καλλιτέχνες.

Η ταινία περιλαμβάνει 2.168 λήψεις με ειδικά εφέ.

Για τη μουσική της ταινίας επιστρατεύτηκε μια ορχήστρα από 102 μουσικούς.

Δείτε το τρέιλερ

17 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood
Με υπότιτλους, μεταγλωττισμένη και σε 3D

από Μαρία Ιωαννάτου