Αρχική > Celebrities > Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου περιγράφει τον ιδανικό σύζυγο – Αξίζει να την ακούσουμε!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου περιγράφει τον ιδανικό σύζυγο – Αξίζει να την ακούσουμε!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι από τις γυναίκες που δείχνουν με κάθε τρόπο τον έρωτά τους στον σύντροφό τους. Πολύ συχνά μάλιστα αφιερώνει μερικά από τα posts της στο Instagram στον Φώτη Μπερνάρντο, πατέρα των δύο παιδιών της.

Αυτή την περίοδο η οικογένεια απολαμβάνει καλοκαιρινές διακοπές και η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί μία φωτογραφία από την παραλία μαζί με τον αγαπημένο της. Αυτό όμως που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το κείμενο που συνόδευσε τη δημοσίευση και μας έκανε πραγματικά να λιώσουμε!

Τα όμορφα λόγια της ηθοποιού

«Παντρέψου τον τύπο που θα σε κάνει να γελάς όταν όλα πηγαίνουν στραβά, θα σε υποστηρίζει όταν άλλοι θα σε αδειάζουν,

θα σ’ αγαπάει όταν θα γίνεσαι ανυπόφορη, θα κάνει υπομονή όταν δεν θα έχει άλλη, θα σου λέει πόσο όμορφη είσαι όταν δεν θα είσαι και τόσο,

θα σου κάνει 2 παιδιά και θα είναι σα να τον γνώρισες χθες,

θα τον βλέπεις να δουλεύει και θα τον θαυμάζεις γιατί είναι ο καλύτερος,

θα τον βλέπεις το πρωί όταν ξυπνάς και θα είναι ο ομορφότερος του κόσμου για σένα,

θα τσακώνεστε σα να μην υπάρχει αύριο και μετά από λίγο όλα θα είναι μέλι γάλα, γιατί πολύ απλά θα είσαι πολύ ερωτευμένη και θα είναι κι αυτός το ίδιο…»

Δείτε τη φωτογραφία

View this post on Instagram

Παντρεψου τον τύπο που θα σε κάνει να γελάς όταν όλα πηγαινουν στραβά, θα σε υποστηρίζει όταν άλλοι θα σε αδειάζουν, θα σ αγαπάει όταν θα γίνεσαι ανυπόφορη, θα κάνει υπομονή όταν δεν θα έχει άλλη, θα σου λέει πόσο όμορφη είσαι όταν δεν θα είσαι και τόσο, θα σου κάνει 2 παιδιά και θα είναι σα να τον γνώρισες χθες, θα τον βλέπεις να δουλεύει και θα τον θαυμάζεις γιατί είναι ο καλύτερος, θα τον βλέπεις το πρωί όταν ξυπνάς και θα είναι ο ομορφότερος του κόσμου για σένα, θα τσακώνεστε σα να μην υπάρχει αύριο και μετά από λίγο όλα θα είναι μέλι γάλα γιατί πολύ απλά θα είσαι πολύ ερωτευμένη και θα είναι κι αυτός το ίδιο… 💜👨‍👩‍👧‍👧💜 #couplegoals #him #lovers #parents #family #momlife #ninjas #mysummer #rocknrollers

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on