Αρχική > Featured > Ωραία κίνηση: Ο Ολυμπιακός κάλεσε τη Μυρτώ στο Καραϊσκάκη να δει το ντέρμπι με αντίπαλο την ομάδα της

Ωραία κίνηση: Ο Ολυμπιακός κάλεσε τη Μυρτώ στο Καραϊσκάκη να δει το ντέρμπι με αντίπαλο την ομάδα της

Είναι γνωστό ότι η Μυρτώ, η κοπέλα που κακοποιήθηκε στην Πάρο το 2012 αγαπά το ποδόσφαιρο και υποστηρίζει την ομάδα της ΑΕΚ. Έτσι, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, πριν το χτεσινό  ντέρμπι με την ΑΕΚ πήρε μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία. Η ομάδα μπήκε στο γήπεδο, με τη Μυρτώ να τους συνοδεύει μέσα σε επευφημίες.
Η Μυρτώ μαζί με την Τόνια, φίλαθλο του Ολυμπιακού, συνόδεψαν τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.
Η Μυρτώ, γνωστή φίλη της ΑΕΚ ηγήθηκε της εισόδου των ομάδων στο γήπεδο μαζί με την Τόνια, η οποία είναι φίλη και φίλαθλος του Ολυμπιακού, ένα κορίτσι με κινητικά προβλήματα.

H Τόνια και η Μυρτώ μπαίνουν στο γήπεδο

Με αφορμή το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη η ΠΑΕ Ολυμπιακός τίμησε την φίλαθλο της ΑΕΚ Μυρτώ μαζί με την Τόνια σε ένα πολύ ωραίο στιγμιότυπο που αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η Τόνια γύρισαν ένα βίντεο για να καλωσορίσουν τη Μυρτώ στο Καραΐσκάκη.
Η Μυρτώ το καλοκαίρι του 2012 είχε δεχτεί επίθεση από έναν αλλοδαπό, ονόματι Αχμέτ Βακάς, στην Πάρο όπου έκανε διακοπές. Ο άντρας βίασε και χτύπησε την κοπέλα στα βράχια με αποτέλεσμα οι τραυματισμοί που υπέστη η κοπέλα να της προκαλέσουν αναπηρία.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=asK2fOcIq1s