Αρχική > Celebrities > Η Ντίνα Κώνστα εξομολογείται: «Δεν έπληξα στη ζωή μου με γάμους και παιδιά»

Η Ντίνα Κώνστα εξομολογείται: «Δεν έπληξα στη ζωή μου με γάμους και παιδιά»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο LiFO.gr η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα, η οποία πέρασε από όλες τις μεγάλες θεατρικές σκηνές της Αθήνας και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό για τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά στη σειρά «Δυο Ξένοι».

Σε προσωπικό επίπεδο, το να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια τα είχε αποκλείσει από πολύ νωρίς: «Από τη μάνα μου δεν περιοριζόμουν. Έβλεπα τις άλλες κι έλεγα, πώς σκλαβώνονται έτσι; Έγινα ηθοποιός γιατί δεν θα μπορούσα να ζω μια φυσιολογική ζωή. Θέλω να ζω τις ζωές των άλλων, που λένε. Πάντα μας φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες από τη δική μας. Γι’ αυτό σιχαινόμουν τους γάμους, τις συμβάσεις και ήθελα να είμαι ελεύθερη».

«Δεν έπληξα στη ζωή μου με γάμους και παιδιά»

Κάνοντας τον απολογισμό της δεν δηλώνει καθόλου μετανιωμένη για τις αποφάσεις που πήρε στη ζωή της: «Το κέρδος για μένα είναι ότι έκανα αυτό που ήθελα, δεν έπληξα στη ζωή μου με γάμους και παιδιά. Τα έβλεπα όλα αυτά ως εφιάλτη. Ευτυχώς, τώρα δουλεύουν οι γυναίκες. Παλιά, ήξερα πάρα πολλές γυναίκες που ήθελαν να χωρίσουν, αλλά δεν μπορούσαν γιατί ήταν πάμφτωχες και αναγκάζονταν να ζουν δυστυχισμένες ζωές. Τα ήξερα και δεν ήθελα να δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Ήθελα να είμαι ελεύθερη και να κάνω αυτά που έκανα».