Με τον ερχομό του νέου έτους ίσως ήρθε η ώρα να κάνουμε μια πραγματική αλλαγή, όπως δείχνει και η κωμωδία «Second Act» με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ, όπου ο ρόλος της Μάγια αποφασίζει να αναθεωρήσει στη ζωή μετά την προαγωγή που έχασε στη δουλειά της.

Είτε είναι η δουλειά σας, είτε η εμφάνιση είτε η κοινωνική σας ζωή, εμπνευστείτε από το ταξίδι της Μάγια και δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα για να δημιουργήσετε τη δική σας δεύτερη ευκαιρία φέτος!

Παραιτήσου από μια δουλειά που μισείς

Αισθάνεσαι ότι δεν σε εκτιμούν; Δεν πληρώνεσαι όσο θα ήθελες και νιώθεις ότι αυτή η δουλειά μπορεί να επηρεάσει όλα τα κομμάτια της ζωής σου; Γιατί λοιπόν να μην κάνεις κάποια αλλαγή; Η νέα ταινία της Τζένιφερ Λόπεζ μάς προτρέπει να πάρουμε το ρίσκο και να ανακαλύψουμε το πάθος μας ανεξάρτητα από την ηλικία ή την κατάστασή μας.

Άλλαξε την κοινωνική ζωή σου

Μπορεί να βρεθούμε τόσο βυθισμένοι στη δουλειά, που συχνά ξεχνάμε να διασκεδάζουμε. Φρόντισε φέτος να είναι η στιγμή που θα δώσεις στην κοινωνική ζωή σου μια ολοκληρωτική άλλαγη. Το να βρεις χρόνο για τις φίλες σου είναι ένας σίγουρος τρόπος να κρατάς τα πράγματα συναρπαστικά, είτε πάτε στον κινηματογράφο είτε απολαμβάνοντας μερικά κοκτέιλ είτε χορεύοντας όλη τη νύχτα σε ένα κλαμπ.


Άλλαξε το στυλ σου

Είμαστε όλοι ένοχοι γι’ αυτό. Κολλάμε σε ένα στυλ επιλέγοντας την ίδια εμφάνιση ξανά και ξανά για να μην φύγουμε από τη ζώνη της άνεσής μας. Ωστόσο, φέτος ας είναι η χρονιά που θα κάνεις τα βήματα που δεν έκανες ποτέ. Οι θεατές θα δουν τη Μάγια να αλλάζει ριζικά την εμφάνισή της. Αυτή η ταινία είναι ένας οδηγός για το πώς το στυλ σας μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σας.

Ζήτησε βοήθεια από τους φίλους σου

Παρά τον πειρασμό να κλειστείς στον εαυτό σου κατά τη διάρκεια των μεγάλων αλλαγών στη ζωή σου, θυμήσου πάντα τους φίλους σου. Μπορεί να είναι εκείνοι που χρειάζεσαι να έχεις στο πλευρό σου αυτή την μεταβατική περίοδο. Η ταινία μάς υπενθυμίζει ακριβώς γιατί πρέπει να κρατάμε τους φίλους μας κοντά μας και πώς μπορούν να μας βοηθήσουν σε όλες τις φάσεις της ζωής μας.

Αν λοιπόν σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή το 2019, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη θα είναι αυτή, φροντίστε να δείτε την ταινία για να κατανοήσετε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον εαυτό σας, τη ζωή σας και την καριέρα σας.

Δείτε το τρέιλερ:

από Μαρία Ιωαννάτου