Αρχική > Celebrities > Η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ δεν θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες (εικόνες)

Η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ δεν θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες (εικόνες)

Μετά τον χωρισμό του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί, πολλά ακούγονται για τα νέα φλερτ του γνωστού ηθοποιού. Σύμφωνα με το περιοδικό US Weekly, ο ίδιος έχει βρει παρηγοριά σε καινούργια συντροφιά, η οποία δεν θυμίζει ιδιαίτερα καμία από τις προηγούμενες επιλογές του.

Λέγεται λοιπόν ότι ο Μπραντ Πιτ έχει συνάψει σχέση εδώ και τρεις μήνες με την σχεδιάστρια κοσμημάτων και πνευματική γκουρού Σατ Κάρι Κάλσα.

Η Σατ Κάρι Κάλσα (αριστερά) με την ηθοποιό Ρέινμποου Μαρς

Κι αν αυτό ανατρέπει λίγο τα δεδομένα σου, καθώς ήξερες ότι ήταν σε σχέση με την Σαρλίζ Θερόν, μάθε τώρα ότι ο ίδιος ξεκίνησε να βγαίνει με την συμπαθητική σχεδιάστρια, αμέσως μετά τον χωρισμό του με την 44χρονη ηθοποιό.

Πώς έγινε η γνωριμία τους

Η Σατ Κάρι Κάλσα ήταν καλεσμένη στο event που διοργανώνει κάθε χρόνο το συγκρότημα Red Hot Chili Peppers, όταν γνώρισε τον γοητευτικό Μπραντ Πιτ. Τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση, καθώς υπήρξε θεραπεύτρια του τραγουδιστή του συγκροτήματος Άντονι Κίντις.

Εκείνη την περίοδο ο ηθοποιός ήταν σε σχέση με την Σαρλίζ Θερόν, με την οποία συνεργάστηκαν στη διαφήμιση της Breitling και έβγαιναν από τότε. Οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν για να αποφύγουν τα πολλά «δράματα».

Όσον αφορά την Σατ Κάρι Κάλσα, εμφανίστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Ad Astra» στο Λος Άντζελες και φωτογραφήθηκαν να φεύγουν σχεδόν την ίδια ώρα.

Η ιδιαίτερη μόρφωση της γκουρού

Στα μάτια του Μπραντ Πιτ η σχεδιάστρια «είναι πολύ δυνατός άνθρωπος και έχει ένα όμορφο μυαλό. Αυτό ήταν που τον τράβηξε πάνω της. Επίσης, παίζει ρόλο το γεγονός ότι δεν είναι ηθοποιός», αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού.

Εκτός αυτού, ο Μπραντ Πιτ εκτιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Σατ Κάρι Κάλσα είναι σαμάνος και έχει μελετήσει τη θεραπεία του όζοντος και τροφοδοτεί την πνευματική του πλευρά. Η ίδια λανσάρει μια σειρά κοσμημάτων με ημιπολύτιμους λίθους, με το όνομα Amrit (από την κόρη της), η οποία απευθύνεται στο γυναικείο κοινό.

Η Σατ Κάρι Κάλσα σπούδασε στην Ινδία και εκεί ασχολήθηκε με την κατασκευή κοσμημάτων από πολύτιμα πετράδια και τη σχέση τους με τον αρχαίο συμβολισμό. Οι γνώσεις αυτές την γοήτευσαν πολύ. Μάλιστα, η Τζένιφερ Άνιστον (πρώην του Μπραντ Πιτ) έχει αγοράσει κάποιες από τις δημιουργίες της. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση τους ακόμη δεν είναι σοβαρή.