Σε έναν πανέμορφο χώρο στο κέντρο της Αθήνας έγινε η παρουσίαση της νέας συλλογής γυαλιών του γνωστού brand Kaleos, τη Δευτέρα 23-10!

Η παρουσίαση της νέας συλλογής πραγματοποιήθηκε στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, σε ένα σκηνικό που έδινε ζωή στην ουσία της νέας καμπάνιας του brand.

Η συλλογή Conservatory Issue II του ισπανικού brand Kaleos Eyehunters γιορτάζει, λοιπόν, τις αντιθέσεις.


Τοποθετεί δίπλα-δίπλα το οργανικό, το απαραίτητο, το καλό με τον άνθρωπο, την εξέλιξη και την ανάπτυξη. Με αυτό τον τρόπο τα πιο αγνά σχέδια ανεπιτήδευτης ομορφιάς αναδεικνύονται με ευφάνταστες δημιουργικές πινελιές που ξεχωρίζουν με τη φινέτσα τους και ανατρεπτικά υλικά σε μία συλλογή γεμάτη αντιθέσεις. Πρόκειται για μία βεντάλια γεμάτη κοντράστ σε ένα σκηνικό απόλυτης γαλήνης.

Γήινες αποχρώσεις και τονισμοί εμπνευσμένοι από τους οργανικούς χρωματικούς τόνους του ξύλου, της βλάστησης και της γης, φακοί που δένουν αρμονικά με τους σκελετούς, αναπάντεχοι συνδυασμοί και έντονες λεπτομέρειες με καθρέφτη και glitter, δημιουργούν ένα σύνολο τόσο πολυδιάστατο όσο και η φύση.

H «φύση», λοιπόν, το κεντρικό στοιχείο της καμπάνιας Conservatory Issue II πήρε ζωή μέσα από ένα αφαιρετικό δέντρο, ένα art installation που υλοποιήθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο event από τον σκηνογράφο Γιώργο Γεωργίου και τοποθετήθηκε στην κεντρική αίθουσα του Μεγάρου Σταθάτου, ενώ τα γυαλιά της συλλογής, οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, κινούνταν γύρω του ως άλλες διαφορετικές προσωπικότητες, ως αμέτρητες ματιές που το κοιτούν.

Σχέδια, χρώματα, φώτα και μουσική ολοκλήρωναν το σκηνικό της παρουσίασης με videos να προβάλλονται στους τοίχους του κτιρίου και γυαλιά τοποθετημένα ως εκθέματα μουσείου, τα οποία, όμως μπορούσες ακόμα και να δοκιμάσεις…

Ένα σκηνικό ονειρεμένο και πλήθος κόσμου να θαυμάζει τα υπέροχα σχέδια της Kaleos Eyehunters, τα οποία σίγουρα και θα προτιμήσουμε πλέον…

 

από sstrempa