Αρχική > Featured > Η νέα κυκλοφορία των Guns N ’Roses είναι ένα παιδικό βιβλίο – Και ποιος ο τίτλος;

Η νέα κυκλοφορία των Guns N ’Roses είναι ένα παιδικό βιβλίο – Και ποιος ο τίτλος;

Είναι μια από τις μεγάλες τους επιτυχίες. Και τώρα δανείζει τον τίτλο της σε ένα βιβλίο, το πρώτο, που συνέγραψε ένα από τα πιο διάσημα ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών. «Sweet Child O ’Mine».

Και, ναι, τα μέλη του συγκροτήματος Guns N ’Roses είναι πλέον συγγραφείς του εικονογραφημένου βιβλίου για παιδιά «Sweet Child O ’Mine». Το νέο βιβλίο γράφτηκε σε συνεργασία με τον διάσημο συγγραφέα, Τζέιμς Πάτερσον. Σύμφωνα με το θρυλικό συγκρότημα, το παραμύθι «εξυμνεί την αγάπη και τη μουσική και πώς μας φέρνουν κοντά με τους πιο γλυκούς τρόπους».

Το βιβλίο βασισμένο στο τραγούδι

Το βιβλίο που εικονογράφησε η Τζένιφερ Ζίβιον αντλεί την αφήγησή του από τους στίχους του τραγουδιού των Guns N ‘Roses και ακολουθεί τις περιπέτειες της Μάγια και της Νατάλια Ρόουζ, της ανιψιάς και της κόρης του μάνατζερ της μπάντας, Φερνάντο Λέμπεϊς που μεγάλωσαν περιοδεύοντας μαζί με τη μπάντα.

«Ως θαυμαστής των Guns N ’Roses εδώ και πολλά χρόνια, είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με το συγκρότημα για να ζωντανέψω τη λατρεμένη επιτυχία τους στις σελίδες» δήλωσε ο Τζέιμς Πάτερσον για το βιβλίο. «Το Sweet Child O’Mine είναι μια ιστορία την οποία ξέρω ότι τα παιδιά θα αγαπούν να διαβάζουν και οι γονείς θα αγαπούν να τραγουδούν».

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου

Presenting Sweet Child O' Mine

Presenting Sweet Child O' Mine, the song-turned-story of discovery & adventure. Pre-order the new picture book today https://amzn.to/3b9CyJ4

Gepostet von Guns N' Roses am Mittwoch, 6. Mai 2020

«Η αδερφή μου και εγώ ήμασταν τυχεροί που μπορούσαμε να βλέπουμε τις κόρες μας – τη Μάγια και τη Νατάλια Ρόουζ – να μεγαλώνουν ενώ ήμασταν σε περιοδείες με το συγκρότημα» ανέφερε ο μάνατζερ των Guns N ’Roses.

«Εμείς οι ίδιοι είμαστε μέρος της “οικογένειας Guns” εδώ και πάνω από 30 χρόνια… το να μπορούμε να το μεταφέρουμε σε ένα παιδικό βιβλίο είναι πραγματικά ξεχωριστό κι ένα διασκεδαστικό ορόσημο στη ζωή μας» υπογράμμισε. Το «Sweet Child O ’Mine» θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου από τον εκδοτικό οίκο Jimmy Patterson Books.