Όταν μιλάμε για καλογυμνασμένο σώμα, το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν στη Ναταλία Δραγούμη. Η ηθοποιός ανήκει στις γυναίκες της showbiz που αγαπούν το σώμα τους και το να διατηρούνται σε καλή φόρμα αποτελεί τρόπο ζωής για εκείνες.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η όμορφη Ναταλία δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι και σήμερα, πόσταρε μία φωτογραφία από το παρελθόν αποδεικνύοντας ότι η γυμναστική βρίσκεται από πολύ παλιά στη ζωή της. Η ηθοποιός ποζάρει στον φακό του Τάκη Διαμαντόπουλου με καυτό μπικίνι και ανδρικό κούρεμα από τον γνωστό hair stylist Γιώργο Δουδέση.

Η σχέση της με τη γυμναστική

Όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξη στο Infowoman.gr: «Η φιλοσοφία μου είναι ότι στα διαστήματα που δεν μπορούμε να κάνουμε γυμναστική, δεν είναι καλό να πούμε ότι σταματάμε και θα αρχίσουμε ξανά σε τρεις μήνες. Πιστεύω ότι και η μία φορά στις δέκα μέρες είναι σημαντική, ώστε να μην χάνεται η επαφή. Η γυμναστική πρέπει να είναι πάντα μέσα στη ζωή μας, προσαρμοσμένη στο πρόγραμμά μας».

Δείτε τη φωτογραφία:

από Μαρία Ιωαννάτου