Αρχική > Featured > Η Ναόμι Κάμπελ ποζάρει ολόγυμνη στο μετρό της Νέας Υόρκης για τον οίκο Valentino (εικόνες)

Η Ναόμι Κάμπελ ποζάρει ολόγυμνη στο μετρό της Νέας Υόρκης για τον οίκο Valentino (εικόνες)

Το διάσημο μοντέλο Ναόμι Κάμπελ τόλμησε να περπατήσει ολόγυμνη σε έναν από τους σταθμούς του μετρό της Νέας Υόρκης, στο όνομα της μόδας.

Η 50χρονη Ναόμι μοιράστηκε φωτογραφίες το Σάββατο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε μία από αυτές φαίνεται να κάθεται στη στάση ενώ κρατάει μια κόκκινη τσάντα Valentino. Σε μια άλλη φωτογραφία, φαίνεται να περιμένει στην πλατφόρμα του μετρό χωρίς παπούτσια, κρατώντας μια διαφορετική τσάντα του γνωστού οίκου. Τέλος, μοιράστηκε μια τρίτη φωτογραφία της μέσα στο βαγόνι με μια άλλη τσάντα Valentino στην αγκαλιά της.

Στη λεζάντα το μοντέλο σημείωσε ότι πρόκειται για αδημοσίευτες εικόνες. Ένας εκπρόσωπος του Valentino επιβεβαίωσε ότι οι λήψεις είναι από το 2019, πριν από την εξάπλωση του COVID-19 στην πόλη.

Οι εικόνες συγκλόνισαν τους θαυμαστές της στο διαδίκτυο, όχι μόνο επειδή φωτογραφήθηκε ολόγυμνη, αλλά επειδή είναι πολύ προσεκτική όσον αφορά τους κανόνες για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού. Αρκεί να θυμηθεί κανείς την εμφάνισή της στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες τον περασμένο Μάρτιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ