Αρχική > TV > Η Μπρουκ της «Τόλμης και Γοητείας» στην Αθήνα για τη σειρά «8 Λέξεις»

Η Μπρουκ της «Τόλμης και Γοητείας» στην Αθήνα για τη σειρά «8 Λέξεις»

Οι παλαιότεροι τη θυμούνται, με νοσταλγία ίσως. Τότε, που έξω από τα μαγαζιά ηλεκτρικών ειδών σχηματίζονταν ουρές από τον κόσμο που παρακολουθούσε την “Τόλμη και γοητεία” από τις ανοιχτές τηλεοράσεις στις βιτρίνες. Η σειρά, βλέπετε, μεταδιδόταν μεσημέρι και ο κόσμος δεν προλάβαινε να γυρίσει σπίτι του μετά τη δουλειά! Και η Μπρουκ, κατά κόσμον, Κάθριν Κέλι Λανγκ ήταν μία από τις grande πρωταγωνίστριες της σειράς. Η “καλή”!

Η Κάθριν Κέλι Λανγκ, λοιπόν, είναι από χτες στην Αθήνα, καλεσμένη του Ανδρέα Γεωργίου για να συμμετάσχει στη σειρά «8 Λέξεις». Χτες, έφτασε κατά τη 13:00 στο ξενοδοχείο King George για τη συνέντευξη Τύπου.

Η Κέλι Λαγκ έφτασε στην Αθήνα ξημερώματα Παρασκευής και θα ταξιδέψει για την Κέρκυρα για τις ανάγκες της σειράς «8 Λέξεις». Όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου η ηθοποιός θα εμφανιστεί σε 16 επεισόδια με το πρώτο να βγαίνει στον αέρα στις αρχές του Νοέμβρη.

Το αναπάντεχο μήνυμα και η αποδοχή της πρόσκλησης

Η Αμερικανίδα αποκάλυψε πως ο Ανδρεας Γεωργίου της έστειλε μήνυμα στο Instagram τον περασμένο Αύγουστο. Όπως είπε, παρότι λαμβάνει δεκάδες μηνύματα αποφάσισε να το διαβάσει και κάπως έτσι ξεκίνησε η επικοινωνία τους. Πάντως, στη χτεσινή συνέντευξη τύπου, αυτό που έκανε εντύπωση, ήταν η ιδιαίτερα ζέστη σχέση του Ανδρέα Γεωργίου με την Κέλι Λαγκ που φανέρωνε μια βαθιά φιλία.