Αρχική > Featured > Η Μπρουκ Σιλντς στα 54 είναι μια κούκλα – Δεν κάνει πλαστικές, μόνο αυτήν τη μη επεμβατική μέθοδο

Η Μπρουκ Σιλντς στα 54 είναι μια κούκλα – Δεν κάνει πλαστικές, μόνο αυτήν τη μη επεμβατική μέθοδο

Η πανέμορφη Μπρουκ Σιλντς ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Watch What Happens Live with Andy Cohen» και ερωτηθείσα για τη σχέση της με τις πλαστικές, ήταν πολύ αποκαλυπτική.

Η 54χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως φοβάται πολύ τις επεμβατικές μεθόδους με νυστέρι και δήλωσε πως δεν πρόκειται ποτέ να κάνει κάτι παρόμοιο.

«Έχεις πει πως δεν έχεις κάνει ποτέ τίποτα στο πρόσωπό σου» την ρώτησε ο παρουσιαστής Άντι Κοέν και συνέχισε: «Θα το σκεφτόσουν; Το σκέφτεσαι ποτέ;».

Να σημειώσουμε εδώ πως κατά την τελευταία της εμφάνιση, στην τελετή απονομής των CFDA Fashion awards, πραγματικά εντυπωσίασε. Τι απάντησε όμως στην ερώτηση του παρουσιαστή; Ήταν αφοπλιστική. «Φοβάμαι τις πλαστικές. Επίσης, θέλω πάντα να δείχνω όσο το δυνατόν καλύτερα και να νιώθω κιόλας έτσι».

Ποια μέθοδο χρησιμοποιεί;

Η Μπρουκ Σιλντς αντί για μπότοξ και fillers προτιμά μια μη επεμβατική μέθοδο με την χρήση θερμότητας για την μείωση των λιποκυττάρων.

Αντί για μπότοξ, διάφορα fillers ή πλαστική χειρουργική, η Μπρουκ Σιλντς προτιμά ένα μη επεμβατικό κόλπο για να την βοηθά να νιώθει υπέροχη. «Ονομάζεται θερμή γλυπτική» είπε στον παρουσιαστή, αναφερόμενη στην SculpSure, μια θεραπεία που χρησιμοποιεί θερμότητα για την μείωση των λιποκυττάρων και της οποίας είναι πρέσβειρα. «Είναι πραγματικά απίστευτη. Εξαλείφει τα κύτταρα του λίπους και πραγματικά λειτουργεί.

Μυστικό ομορφιάς

«Πρέπει να αποδέχεσαι το γεγονός ότι μεγαλώνεις, αλλά ταυτόχρονα να είσαι και πρόθυμος να κάνεις ότι σε κάνει να νιώθεις άνετα» έχει δηλώσει κατά το παρελθόν η Μπρουκ Σιλντς. Πάντως, κάτι που κάνει αδιαλλείπτως και σε αυτό οφείλει πολλά είναι το εξής:  Γυμνάζεται, κοιμάται αρκετά και πίνει πολύ νερό».

Οι κόρες της έχουν αντίθετη γνώμηΚαι μπορεί όλος ο κόσμος να τη θαυμάζει ή και να ζηλεύει την ομορφιά της, οι κόρες της φαίνεται πως έχουν διαφορετική άποψη. Η 16χρονη Ρόουαν και η 13χρονη Γκρίερ μερικές φορές, χαριτολογώντας της λένε πως θα έπρεπε να κάνει κάτι στο πρόσωπό της. «Τα παιδιά μου μου λένε μερικές φορές: ‘Χρειάζεσαι κάτι εδώ’» είπε η Μπρουκ Σιλντς δείχνοντας το μέτωπό της.

Δεν της άρεσε η εμπειρία της μητέρας της

«Διστάζω με όλα αυτά, αλλά δεν είμαι κατά. Η μαμά μου έκανε λίφτινγκ προσώπου στα 40 της και όταν έγινε 70 έδειχνε σαν να ήταν 50άρα. Την βοήθησε. Αλλά είδα πόσο σκληρή ήταν η ανάρρωσή της».